Στην εντατική 7χρονη!

 entatiki_615597555

Σε κρίσιμη κατάσταση  στο «Παίδων Αγλαΐα Κυριακού» ύστερα από πτώση του από μεγάλο ύψος, νοσηλεύεται ένα 7χρονο κοριτσάκι από το Αφγανιστάν, που έπαιζε με άλλα συνομήλικα παιδιά της στον καταυλισμό προσφύγων του Ελληνικού και ξαφνικά έπεσε από μεγάλο ύψος.

Το  παιδί είναι διασωληνωμένο στη ΜΕΘ με τους γιατρούς να μη μπορούν να πουν με σιγουριά ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του.

Το ΕΚΑΒ μετέφερε το παιδί στο νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλα. Εκεί διαπιστώθηκε η κρισιμότητα της κατάστασης του επτάχρονου κοριτσιού ενώ για λίγο επικράτησε πανικός καθώς κανείς δεν ήξερε πού βρίσκονται και ποιοι είναι οι γονείς του.

Οι γονείς του παιδιού συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς με την κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκου.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής οφειλών και δόσεων ρυθμίσεων

ΥΠΕΘΟ και ΑΑΔΕ: Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής λόγω ειδικής τραπεζικής αργίας Ενημερώνουμε τους φορολογουμένους ότι, βάσει …