Θέσεις εργασίας από Τεχνικές Εταιρείες

jobs

Επιστημονικό αλλά και διοικητικό προσωπικό αναζητούν τεχνικές εταιρείες που καλούν τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν άμεσα τα δικαιολογητικά τους, ώστε το συντομότερο να γίνει η επιλογή και να καλυφθούν οι υπάρχουσες κενές θέσεις.

Θέσεις:

Τεχνική εταιρεία στην Κρήτη ζητά για την γραμματεία άτομο οργανωτικό με πολύ καλό επίπεδο αγγλικών και Ms office. Αποστολή βιογραφικών στο mail: odopcr@yahoo.gr(link sends e-mail)

Τεχνική εταιρεία στην Κρήτη ζητά Μηχανικό Πολιτκό ή Τοπογράφο, να αναλάβει σε μέγαλο έργο οδοποιίας την διαχείριση και εκτέλεση των χωματουργικών εργασιών. Απαιτούμενη εμπειρία τουλάχιστον πενταετής σε ανάλογο έργο. Επιθυμητή η γνώση του προγράμματος Αnadelta Tessera. Αποστολή βιογραφικών στο mail: etaireiade@yahoo.com(link sends e-mail)


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Φλώρο, επιμένει ότι ο Βασίλης Γραμμένος μίλησε με υβριστικά λόγια …