Θέσεις εργασίας σε γνωστή εταιρεία καταστημάτων καφέ

ergasia_job

]Προσφέρουμε ευέλικτα προγράμματα εργασίας, προνόμια και ένα περιβάλλον πραγματικά φιλόξενο. Και αυτό που κάνουμε ξεπερνάει το χώρο του καταστήματος. Δημιουργείς στιγμές επαφής με τους πελάτες μας με αυθεντικό τρόπο κάνοντας τη διαφορά στη ζωή τους. Φτιάχνεις εξαιρετικά ροφήματα και χτίζεις σχέσεις με τους πελάτες μας (γνωρίζεις το αγαπημένο τους ρόφημα) και με τους partners σου."

Αυτό υπόσχεται η αλυσίδα καφέ "Starbucks", στην αγγελία της για την αναζήτηση του κατάλληλου προσωπικού σε μία σειρά θέσεις τις οποίες χρειάζεται να καλύψει άμεσα.

Διαθέσιμες ανοικτές θέσεις:

 • Barista -Νότια Προάστια (κωδ. Β-SD-ST)
 • Barista -Βόρεια Προάστια (κωδ. Β-SD-ST)
 • Barista -Ηράκλειο (κωδ. Β-ΗER-ST)
 • Barista -Χανιά (κωδ. Β-CΗ-ST)
 • Barista -Ρόδος (κωδ. Β-RD-ST)
 • Barista -Μύκονος (κωδ. Β-ΜΚΝ-ST)
 • Shift Supervisor -Νότια Προάστια (κωδ. SSv-SD-ST)
 • Shift Supervisor -Βόρεια Προάστια (κωδ. SSv-ΝD-ST)
 • Shift Supervisor -Μύκονος (κωδ. SSv-ΜΚΝ-ST)
 • Assistant Store Manager -Αττική (κωδ. ASM-ST)
 • Assistant Store Manager -Ηράκλειο (κωδ. ASM-HER-ST)
 • Assistant Store Manager -Χανιά (κωδ. ASM-CH-ST)
 • Assistant Store Manager -Μύκονος (κωδ. ASM-ΜΚΝ-ST)
 • Store Manager -Αττική (κωδ. SM-ST)
 • Store Manager -Ηράκλειο (κωδ. SM-HER-ST)
 • Store Manager -Μύκονος (κωδ. SM-ΜΚΝ-ST)

Ενημερώσου παρακάτω για τις θέσεις που προσλαμβάνουμε.

Baristas
Οι Baristas συνδέονται προσωπικά, γελάνε και ανυψώνουν τις ζωές των πελατών μας –ακόμα και μερικά λεπτά μόνο. Η δουλειά τους ξεπερνά τα πλαίσια ενός εξαιρετικά φτιαγμένου με μεράκι ροφήματος. Έχει να κάνει με το χτίσιμο (ανθρώπινης) επαφής με κάθε πελάτη.

Shift Supervisors
Οι Shift Supervisors είναι οι ειδήμονες της Λειτουργίας που διασφαλίζουν την ομαλή εκτέλεση της ροής του καταστήματος. Με το να ηγούνται της βάρδιας, να κατευθύνουν ομάδα και να λαμβάνουν αποφάσεις στα πλαίσια της λειτουργίας του καταστήματος, αναπτύσσουν το ηγετικό τους προφίλ και δεξιότητες για το μέλλον. Αποτελούν role model και καθοδηγούν ως προς την παροχή υψηλής ποιότητας εξυπηρέτησης δημιουργώντας παράλληλα ουσιαστικές σχέσεις με πελάτες και partners.

Assistant Store Managers
Οι Assistant Store Managers αναπτύσσουν τις δεξιότητες τους στη διοίκηση καταστήματος λιανικής μέσω ενός εκπαιδευτικού προγράμματος 5 εβδομάδων που τους επιτρέπει να εμβαθύνουν στον εποπτικό τους ρόλο, στα coaching skills τους και στην επιχειρηματική σκέψη. Μαθαίνουν πως να διοικούν το δικό τους κατάστημα, να ηγούνται αποτελεσματικών ομάδων και να δημιουργούν ένα μέρος συνάντησης για την τοπική κοινωνία.

Store Managers
Οι Store Managers συνδέονται με τους πελάτες μας και την τοπική κοινωνία, καλλιεργώντας ένα βαθύ αίσθημα νοήματος και σκοπού στη Starbucks. Πιστεύουν ότι όλοι μπορούμε να είμαστε μέρος ενός μεγαλύτερου σχεδίου και να εμπνεύσουμε μια θετική αλλαγή στον κόσμο γύρω μας. Διοικούν και αναπτύσσουν το κατάστημά τους, ηγούνται αποτελεσματικών ομάδων και δημιουργούν ένα μέρος συνάντησης για την τοπική κοινωνία. Απολαμβάνουν το ότι μπορούν να πετύχουν αυτές τις φιλοδοξίες τους αυτόνομα, ενόσω αναπτύσσουν το παγκόσμιο brand μας και τις επιχειρηματικές πρακτικές τους.

District Managers
Οι District Managers διοικούν πολλαπλά καταστήματα ταυτόχρονα, εποπτεύοντας το business από υψηλότερο επίπεδο. Είναι οι ηγέτες των ηγετών και επικεντρώνονται στο να δημιουργήσουν ποικιλόμορφες ομάδες προσφέροντας σε αυτούς ευκαιρίες ανάπτυξης και μοναδικής συνεισφοράς ενόσω αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους. Έχουν την ευθύνη όλων των καταστημάτων στην περιφέρειά τους και είναι υπεύθυνοι στο να σχεδιάζουν στρατηγικές (ανάλογα με τις τοπικές ανάγκες) και να διοικούν την απόδοσή τους γνωρίζοντας εις βάθος τις αγορές, τις τοπικές κοινωνίες και τους πελάτες τους.

Κάθε κατάστημα είναι υπεύθυνο για τη στελέχωσή του και τη διαχείριση του προγράμματος των partners του. Εάν ενδιαφέρεσαι να κάνεις αίτηση για θέση στα καταστήματά μας, παρακαλούμε να αφήσεις το βιογραφικό σου σημείωμα στο κατάστημα που σε ενδιαφέρει να εργαστείς ή να στείλεις το βιογραφικό σου στη διεύθυνση [email protected] αναγράφοντας τον κωδικό της θέσης.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

416.000 λιγότερους ανέργους από ΟΑΕΔ ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ για μήνα Μάρτιο!

Με το Δελτίο Τύπου “Έρευνα Εργατικού Δυναμικού-Μάρτιος 2021” που έδωσε προχθές στη δημοσιότητα η ΕΛΣΤΑΤ, …