Τρελό «τρολάρισμα» της ΓΣΕΕ στο ΣΕΒ

seb-shma

Το αναμενόμενο συνέβη από τις κατά καιρούς θέσεις του ΣΕΒ, που διακατέχονται από πλήρη αναντιστοιχία υπογραφών και δηλώσεων, σχετικά πάντα με τα εργασιακά, έχοντας αφήσει άφωνους ακόμα και αυτούς που είναι πολύ δύσπιστοι….

Το ergasianews.gr, αναζήτησε τις αντιδράσεις και βρέθηκε μπροστά σε ένα κυριολεκτικά «τρελό», αλλά επαναλαμβάνουμε αναμενόμενο, τρολάρισμα των θέσεων του ΣΕΒ, από κύκλους της ΓΣΕΕ, με φράσεις, που τουλάχιστον αποτυπώνουν με χιούμορ την γνωστή στάση των Βιομηχάνων, που από την κυβέρνηση έχουν λάβει την δυνατότητα να μιλούν για τους εργαζόμενους χωρίς οι ίδιοι να ανήκουν σε αυτή την κατηγορία αλλά στην κατηγορία των εργοδοτών και μάλιστα στις περισσότερες περιπτώσεις των πολύ σκληρών εργοδοτών!

Επειδή όμως το καλύτερο μέσο σχολιασμού είναι το χιούμορ, σας παραθέτουμε αυτά που θεωρήσαμε ως πιο καίρια………

  • ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟ,
  • Η ΕΔΡΑ ΣΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ,
  • ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ "ΣΟΥΗΔΙΚΟ",
  • ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΑΛΑ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ ΚΑΙ...ΜΙΣΘΟΙ ΙΝΔΙΑΣ

Κύκλοι της ΓΣΕΕ, με αφορμή τις θέσεις του ΣΕΒ, ανέφεραν:

«Γι' άλλη μια φορά οι θέσεις του ΣΕΒ για τα εργασιακά, όπως αυτές διατυπώνονται (τακτικά πλέον) στο οικονομικό δελτίο του Συνδέσμου, βρίσκονται σε πλήρη αναντιστοιχία με τα όσα οι εκπρόσωποι των Βιομηχάνων συνυπογράφουν κάθε φορά στις συμφωνίες ΓΣΕΕ και εργοδοτικών φορέων.

Στην αρχή εξοργιζόμασταν με τις κάθε φορά "οβιδιακές" διαφοροποιήσεις, στην πορεία μας προκαλούσαν σύγχυση και δυσφορία, τώρα πλέον είμαστε υποψιασμένοι και τις αντιμετωπίζουμε με "κατανόηση" και...χιούμορ!

Κάποιοι κύκλοι στο ΣΕΒ ονειρεύονται ένα μοντέλο κράτους, όπου το επιχειρείν θα είναι κρατικοδίαιτο, η φορολόγηση θα γίνεται σε φορολογικούς παραδείσους, οι συλλογικές διαπραγματεύσεις θα γίνονται...κατά τα Σουηδικά πρότυπα, το κράτος πρόνοιας θα είναι ανύπαρκτο και οι μισθοί στα επίπεδα...Ινδίας...

Καλούμε τους άμεσα εμπλεκόμενους να αναλάβει επιτέλους ο καθένας την ευθύνη που του αναλογεί.

Η ΓΣΕΕ όταν δεσμεύεται, το κάνει χωρίς αστερίσκους, χωρίς όψιμες διαφοροποιήσεις και προπάντων με συναίσθηση ευθύνης και σοβαρότητας.

Πέραν των άλλων, διαφέρουμε με το ΣΕΒ και σε κάτι που ο λαός μας το ονομάζει «μπέσα» και οι λόγιοι το περιγράφουν με την έκφραση «ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ».


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την διάσωση της ΛΑΡΚΟ

Μεγάλο συλλαλητήριο για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ και των εργατών της πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο …