Πήραν δεσμεύσεις και ανέστειλαν τις 24ωρες επαναλαμβανόμενες

purgoselegxou_375348459

Στην αναστολή των απεργιακών της κινητοποιήσεων προχώρησε αμέσως μετά την συνάντηση που είχαν εκπρόσωποί της με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη, η Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας, εκδίδοντας ανακοίνωση στην οποία εμφανίστηκε ικανοποιημένη από την συνάντηση και τις υποσχέσεις, με τον Σεραφείμ Πέτρου-πρόεδρο της Ένωσης, να δηλώνει:

"Mετά από ένα γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο με τον υπουργό, ξεκαθαρίσαμε τα σκοτεινά σημεία και θα εισηγηθούμε αναστολή των απεργιακών μας κινητοποιήσεων."

Αν και το Υπουργείο Υποδομών, μιλούσε στην αρχική του ανακοίνωση για μία "απεργία χωρίς αιτήματα", συναντήθηκε με τους εκπροσώπους των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο αίτημα  του υπουργού για διάλογο.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κικίλιας για κακοκαιρία: Η προσπάθεια μέχρι τώρα απέδωσε

 «Ήμασταν όλοι εδώ συντονισμένοι και οργανωμένοι» δήλωσε από το συντονιστικό κέντρο των επιχειρήσεων στη Θεσσαλία ο …