Απειλές κατά βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

SYRIZA_AFTODIOIKISI-696x463

Απειλητικά μηνύματα κατά δύο βουλευτών Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκαν στα γραφεία τοπικής εφημερίδας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Ταχυδρόμος», στα γραφεία της οποίας βρέθηκαν τα μηνύματα, αυτά ήταν γραμμένα σε υπολογιστή και αναφέρονταν στους βουλευτές Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Μάκη Μπαλλή και Αλέξανδρο Μεϊκόπουλου.

e3aa8d6f4e4aba5bed655ca233d0f15b

Όπως αναφέρει ο «Ταχυδρόμος», τα σημειώματα ήταν τυλιγμένα και πιασμένα με λάστιχο, όταν βρέθηκαν στην κεντρική πόρτα της εφημερίδας το Σάββατο το μεσημέρι.

«Ανέντιμοι, υποκριτές, ψεύτες και απατεώνες εσείς υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ είστε ό,τι χειρότερο αντάμωσε ο ελληνικός λαός, στη δίνη ανά τους αιώνες. Η Ελλάδα δεν είναι Βενεζουέλα. Μπαλλή και Μεϊκόπουλε προδότες των προγόνων σας εσείς θα πεθάνετε πρώτοι απ’ αυτή την ταραχή», αναφέρει το μήνυμα.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χατζηδάκης: Περαιτέρω αναβάθμιση από S&P, απάντηση στη μικρόψυχη κριτική

«Η περαιτέρω αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από την Standard & Poor’s μέσα σε πολύ λίγους …