Ασκήθηκαν διώξεις για τον απαγχονισμένο σε κεντρική πλατεία

ekab14

Πρωτοφανές για τα Ελληνικά χρονικά, το τραγικό θέαμα που αντίκρισαν δεκάδες περαστικοί που έτυχε να περνούν λίγο μετά τις 19:30 το απόγευμα του Σαββάτου από την πλατεία Κλαυθμώνος στο κέντρο της Αθήνας, με την αστυνομία στην επίσημη ανακοίνωσή της να τονίζει ότι:

"Υπήρξε κλήση από έναν πολίτη, ο οποίος κατήγγειλε ότι ένας άνδρας βρίσκεται κρεμασμένος σε δέντρο επί της πλατείας Κλαυθμώνος, δίπλα ακριβώς από το κτίριο όπου φιλοξενείται το υπουργείο Εσωτερικών.

Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και προχώρησαν στην προσαγωγή ενός Πολωνού και ενός Ουκρανού που ήταν εμφανώς μεθυσμένοι.

Οι δυο τους οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, αρνούμενοι την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση".

Όμως οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει θέλουν οι δύο άνδρες να είχαν έντονο διαπληκτισμό με το θύμα, αν και οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι προσπάθησαν να τον βοηθήσουν, αλλά ο άνδρας πιθανώς πολωνικής καταγωγής, κρεμάστηκε μόνος του.

Το ισχυρισμό τους δεν πίστεψαν οι αστυνομικοί που θεωρούν σημαντική την μαρτυρία του διερχόμενου, με αποτέλεσμα ο εισαγγελέας να τους απαγγείλει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κώστας Σιδηρόπουλος αντικαθιστά τον Παπανώτα

Η μητέρα του ανήρτησε σήμερα στο Facebook ευχές για την υποψηφιότητά του γιου της και …