Δημήτρης Καραγεωργόπουλος: Καμία ανοχή στα φαινόμενα εκφασισμού της Ελληνικής Κοινωνίας

14650772_10209689763094613_418038509197875771_n

"Την Δευτέρα στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πατρών συζητήθηκε η μήνυση που είχα υποβάλει σε γνωστό στέλεχος της "Χρυσής Αυγής" και του "Εθνικού Μετώπου" το 2012, για εξύβριση, απειλή και συκοφαντική δυσφήμιση.
Η απόφαση του Δικαστηρίου; Ένοχος ο κατηγορούμενος και ποινή φυλάκισης 6 μηνών.

Κατά την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας ερωτήθηκε ο κατηγορούμενος από την πρόεδρο αν είναι έτοιμος να ζητήσει συγνώμη. Η απάντησή του ήταν ΝΑΙ.

Εν συνεχεία ερωτήθηκα και εγώ αν ήμουν διατεθειμένος να δεχθώ τη συγνώμη του. Η απάντησή μου ήταν κατηγορηματικά ΟΧΙ.

Καμία ανοχή στα φαινόμενα εκφασισμού της Ελληνικής Κοινωνίας, καμία ανοχή στον κανιβαλισμό και τους τραμπουκισμούς, καμία ανοχή σε όσους θίγουν την τιμή και την υπόληψή μου, καμία ανοχή σε όσους απειλούν και καθυβρίζουν εμένα και την οικογένειά μου.

Είναι το δεύτερο κατά σειρά μέλος της Χρυσής Αυγής που καταδικάζεται μετά από μήνυσή μου, με την πρώτη περίπτωση να οδηγείται στο αυτόφωρο (το 2013), μετά τη σύλληψή του από την ομάδα ΔΙΑΣ, αφού πρώτα είχε πιαστεί με πλαστή ταυτότητα της Ε.Υ.Π μέσα σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας. Η ποινή που του είχε επιβληθεί τότε άγγιξε τους 31 μήνες φυλάκιση. Πριν από μερικούς μήνες τελεσιδίκησε στο Εφετείο και επικυρώθηκε η πρωτόδικη απόφαση.

Πραγματικά στη σημερινή περίπτωση αμφιταλαντεύτηκα για τον αν θα έπρεπε να αποδεχθώ ή όχι τη συγνώμη του. Πατέρας 6 παιδιών εκείνος και προς στιγμήν "δείλιασα" στη σκέψη αυτή. Όμως, την δική μου οικογένεια και τα δικά μου τα παιδιά δεν τα σκέφτηκε κανείς, όταν διαπόμπευαν τον πατέρα τους με χυδαίες ύβρεις και συκοφαντίες στο διαδίκτυο, με απειλητικά τηλεφωνήματα μέσα στα άγρια μεσάνυχτα (τις ώρες που εγώ έλειπα από το σπίτι), με προειδοποιητικές "επισκέψεις" στον εργασιακό μου χώρο. Το ALFA ROMEO που έπιασε φωτιά εν κινήσει και τα "τυχαία" επαναλαμβανόμενα σπασίματα τζαμιών στα οχήματα της συζύγου και εμού του ιδίου...δεν τα λαμβάνω υπόψιν γιατί δεν έχω αποδείξεις...

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ!!!"


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης: Νέο βίντεο στο TikTok για την επιστολική ψήφο

Ο πρωθυπουργός τονίζει ότι η επιστολική ψήφος απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες πολίτες Με νέο …