Κακοποίησαν 3χρονη που...χαροπαλεύει!

xeiroyrgeio630x400

Σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων νοσοκομείου της Αθήνας, νοσηλεύεται από προχθές ένα 3χρονο κορίτσι σε βάρος του οποίου φαίνεται πως ασκήθηκε σωματική βία από αγνώστους προς το παρόν, με αποτέλεσμα να υποστεί ρήξη εντέρου και το μικρό παιδί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Την υπόθεση ερευνά η Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας, αφού το κακοποιημένο κοριτσάκι, φαίνεται να έχει γεννηθεί στον Τύρναβο, αλλά ζει με την 20χρονη μητέρα του στους Σοφάδες Καρδίτσας.

Το κοριτσάκι, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, φαίνεται πως τραυματίσθηκε στην κοιλιά μετά από βίαιο χτύπημα.

Το 3χρονο παιδί, μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας με έντονους πόνους στην κοιλιά και συμπτώματα περιτονίτιδας. Αφού διασωληνώθηκε, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, το οποίο διαθέτει Παιδοχειρουργική Κλινική.

Από τις διαγνωστικές εξετάσεις προέκυψε, ωστόσο, ότι το τραύμα του παιδιού (ρήξη εντέρου) δεν είχε προκληθεί από παθολογικά αίτια αλλά από άλλους λόγους , που ερευνώνται από την ΕΛ.ΑΣ.

Λόγω της κατάστασης της υγείας, η 3χρονη όπως καταγράφει το onlarissa.gr, υποβλήθηκε σε επέμβαση από παιδοχειρουργούς του ΓΝΛ. Μετά την επέμβαση και ελλείψει Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παίδων στη Θεσσαλία, το 3χρονο κοριτσάκι διακομίσθηκε σε Μονάδα νοσοκομείου της Αθήνας, όπου θα παραμείνει για προληπτικούς λόγους, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών, η μετεγχειρητική κατάσταση της μικρής, εξελίσσεται ομαλά.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Σοφάδων συνέλαβαν την 20χρονη μητέρα του κοριτσιού, για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, ενώ παράλληλα ερευνούν το περιβάλλον, αλλά και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε ένα τέτοιο τραύμα στην στο παιδί.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την διάσωση της ΛΑΡΚΟ

Μεγάλο συλλαλητήριο για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ και των εργατών της πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο …