ΠΑΣΟΚ: Οι ξένοι αποφασίζουν για την Ελλάδα και η κυβέρνηση παρακολουθεί απλά...

PASOKAXA

"Η χώρα χρειάζεται άλλη Κυβέρνηση, αλλαγή πολιτικής, την ώρα που οι δανειστές συζητούν για το δημόσιο χρέος και αποφασίζουν το μέλλον της χώρας μας, η Κυβέρνηση απλά παρακολουθεί", τονίζει το ΠΑΣΟΚ στην ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή τα όσα βιώνουν οι Έλληνες με τους πλειστηριασμούς των ακινήτων και μάλιστα των πρώτων κατοικιών τους….

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, είναι:

"Την ώρα που οι δανειστές συζητούν για το δημόσιο χρέος και αποφασίζουν το μέλλον της χώρας μας, η Κυβέρνηση απλά παρακολουθεί…

Εκεί οδηγεί η ανικανότητα της Κυβέρνησης και η ανυπαρξία, με ευθύνη της, εθνικής γραμμής εξόδου από την κρίση και τα μνημόνια.

Την ίδια ώρα αδυνατεί να προστατέψει τα σπίτια των Ελλήνων από τους πλειστηριασμούς, όπως είχε πετύχει το ΠΑΣΟΚ ως το τέλος του 2014.

Και το χειρότερο, με non papers μοιράζει … ψέματα ξανά, επιχειρώντας να κρύψει ότι από 31/12/2017 με την υπογραφή της, οι πλειστηριασμοί θα γενικευθούν.

Η πρώτη κατοικία θα βγει στο σφυρί.

Η χώρα χρειάζεται άλλη Κυβέρνηση, αλλαγή πολιτικής."


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οδηγίες για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων 2024

Οδηγίες για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων 2024. Υποβολή δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων 1. …