Παιδόφιλος αφέθηκε ελεύθερος για να κάνει...οικογένεια!

paidofilia_sto_diadiktyo_profil_kai_simeia_prosoxis_1

Ότι έπρεπε να μείνει εκτός φυλακής, γιατί ήθελε να αποκτήσει παιδί, αφού είναι ήδη παντρεμένος, αφέθηκε με δικαστική εντολή ο 41χρονος Ρίτσαρντ Αροουσμίθ από το Ντερμπισάιαρ της Βρετανίας, στην κατοχή του περισσότερες από 137.000 φωτογραφίες παιδοπορνογραφικού υλικού και αντιμετώπιζε ποινή φυλάκισης πέντε ετών!ownload στον υπολογιστή του πορνογραφικό υλικό με πρωταγωνιστές παιδιά.

Ο Αροουσμιθ δήλωσε ένοχος όταν παρουσιάστηκε στο Βασιλικό Δικαστήριο του Ντέρμπι, αλλά η απολογία του αποδείχθηκε πολύ πειστική για τον δικαστή, ο οποίος αποφάσισε ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή δύο ετών. «Είσαι 41 ετών, χωρίς προηγούμενες καταδίκες και παραδέχτηκες με την πρώτη ευκαιρία την ενοχή σου. Λαμβάνω υπόψη τον πρότερο έντιμο βίο σου, το γεγονός ότι έχεις μια σύζυγο που σε στηρίζει, σταθερή εργασία και ελπίδες να κάνεις οικογένεια στο άμεσο μέλλον» εξήγησε το σκεπτικό του ο Μάρτιν Μπάτεργορθ.

Οι αστυνομικοί κατά την έρευνα στο σπίτι του στις 19 Απριλίου αφαίρεσαν έναν υπολογιστή, έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο, έναν φορητό υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο και μονάδες USB. Από αυτά ανασύρθηκαν τουλάχιστον 10.000 φωτογραφίες και βίντεο παιδοφιλικού «ενδιαφέροντος». Ωστόσο παρέμεινε «μη κατηγοριοποιημένος» ένας μεγάλος αριθμός υλικού, καθώς αυτό συνολικά ανερχόταν σε 4.336 βίντεο και 137.000 φωτογραφίες.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ:  Το πιο σύντομο ανέκδοτο το «δεν θα συγκυβερνήσω με κανένα παράκεντρο» του Μητσοτάκη

Την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας μεταξύ …