Θέσεις, αντικείμενο έργου, προθεσμίες

ΕΡΓΑΣΙΑ-ERGASIA-k_64099045

Με αντικείμενο έργου την διαιτησία αγώνων του εσωτερικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου και του τουρνουά μίνι ποδοσφαίρου, τα οποία διοργανώνονται από το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο του Ιδρύματος, ανακοινώνει προσλήψεις το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ - ΚΡΙΤΗΡΙΑ

- Απόφοιτος/η Λυκείου ( η ιδιότητα αποδεικνύεται από σχετική βεβαίωση)

 ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ - ΚΡΙΤΗΡΙΑ 
- Παρακολούθηση σεμιναρίων διαιτησίας ποδοσφαίρου.
- Φοιτητής/τρια ή μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια σε ίδρυμα Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ( η ιδιότητα αποδεικνύεται από βεβαίωση του οικείου τμήματος)
- Εμπειρία διαιτησίας αγώνων ποδοσφαίρου του εσωτερικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου του Α.Π.Θ. - Εμπειρία διαιτησίας αγώνων ποδοσφαίρου.
- Παρακολούθηση ειδικότητας ποδοσφαίρου του Τ.Ε.Φ.Α.Α Η υποβολή των προτάσεων και λοιπών δικαιολογητικών από τους ενδιαφερόμενους θα γίνεται στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο του ΑΠΘ, 3ης Σεπτεμβρίου Πανεπ/πολη ΑΠΘ, Θεσσαλονίκη, TK 54636, Γραφείο 29, έως τις 17/10/2016 και ώρα 15:00 και θα λαμβάνουν αριθμό πρωτοκόλλου από Γραμματεία του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου του ΑΠΘ.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τέλος σε πλασματικές ταχύτητες Ίντερνετ –Οι πάροχοι θα ενημερώνουν

Το χάσμα μεταξύ των πραγματικών ταχυτήτων Διαδικτύου και αυτών που διαφημίζουν οι πάροχοι αποτελεί «πονοκέφαλο» …