ΔΩΡΕΑΝ δράσεις παιδικής δημιουργίας

PAIDIAAAPSXOL

Εργαστήρια μουσικών δραστηριοτήτων και μαθηματικής σκέψης θα ξεκινήσουν στην Παιδική Βιβλιοθήκη Ορέστου (Ορέστου 33 και Χαλκιδικής, τηλ. 2310 852384) τον Οκτώβριο. Στο πλαίσιο του εργαστηρίου μουσικών δραστηριοτήτων πρόκειται να πραγματοποιηθούν τρεις κύκλοι, σε συνεργασία με τα ωδεία του Δήμου Θεσσαλονίκης, από τον Οκτώβριο του 2016 έως τον Μάιο του 2017.

Ο πρώτος κύκλος με τίτλο «Ρυθμός – κίνηση με κρουστά και μουσική», που απευθύνεται σε παιδία ηλικίας 5 έως 12 ετών, θα ξεκινήσει την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016. Υπεύθυνες του εργαστηρίου θα είναι οι καθηγήτριες μουσικής,  Άννα και Φωτεινή Καϊνάρου.

Η πρώτη συνάντηση του εργαστηρίου μαθηματικής σκέψης, που απευθύνεται σε μαθητές Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων Δημοτικού, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016, από τις 16.30 έως τις 17.30.  Υπεύθυνη του εργαστηρίου θα είναι η εκπαιδευτικός, Παναγιώτα Ιωσηφίδου.

Η συμμετοχή δεν προϋποθέτει οικονομική επιβάρυνση.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μόνο με τη φυσική παρουσία των ενδιαφερόμενων στη βιβλιοθήκη, έως και τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016, και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Εργαστήριο ζωγραφικής που απευθύνεται σε μαθητές ηλικίας 9 έως 13 ετών θα πραγματοποιηθεί στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Κωνσταντινουπόλεως (Κωνσταντινουπόλεως 45, τηλ. 2310 315100), με την καθοδήγηση της Μαρίας  Κουτρουμάνη, η οποία συμμετέχει εθελοντικά. Η πρώτη συνάντηση θα γίνει την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016, από τις 17.30 έως τις 19.00.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ:  Το πιο σύντομο ανέκδοτο το «δεν θα συγκυβερνήσω με κανένα παράκεντρο» του Μητσοτάκη

Την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας μεταξύ …