Με ΔΩΡΕΑΝ είσοδο μία ακόμα συναυλία

dvreannnn

Οι καταξιωμένοι καλλιτέχνες Γεώργιος Ζαχαρούδης και Νικόλαος Ζαφρανάς παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με έργα Schnittke, Kreisler, Prokofieff, Ginastera, Mozart, Massenet, Bruch και Pӓrt.  Στιγμές δεξιοτεχνίας,  όπως στο κοντσέρτο για βιολί του Bruch και στιγμές ήσυχης ενδοσκόπησης που υποβάλλει το αινιγματικό έργο του Arvo Pӓrt Fratres, εναλλάσσονται σε μια βραδιά ψυχικής ανάτασης μέσα από τη μουσική.  Η ακουστική και η αισθητική της νέας αίθουσας της Ευαγγελικής Εκκλησίας της οδού Ποσειδώνος στην Πυλαία, αποτελεί το φιλόξενο σημείο αναφοράς Τέχνης και Πολιτισμού στα ανατολικά της πόλης της Θεσσαλονίκης.

Το Crescendo δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο και προάγει, υποστηρίζει και διοργανώνει εκδηλώσεις και εργαστήρια Τέχνης με κέντρο ενδιαφέροντος τον σύγχρονο άνθρωπο και τις πνευματικές του ανάγκες μέσα στις προκλήσεις της καθημερινότητας και της ανταγωνιστικής κοινωνίας.  Ενθαρρύνει τις συνεργασίες καλλιτεχνών με γνώμονα την αλληλοεκτίμηση, την αλληλεγγύη και την κοινωνική δικτύωση.

Τις καλλιτεχνικές επιλογές του κύκλου επιμελείται ο Κωστής Παπάζογλου και η Μαρίνη Πεϊκίδου, ενώ προλογίζει ο Ανέστης Πεταλίδης.

Γεώργιος Ζαχαρούδης, βιολί

Νικόλαος Ζαφρανάς, πιάνο

Είσοδος δωρεάν.

Πότε; Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016, ώρα 8:00 μμ.

Πού; Ευαγγελική Εκκλησία, οδός Ποσειδώνος 57, Πυλαία, ΤΚ.55535, κάθετη στην οδό Μαρίνου Αντύπα.

Διοργάνωση Crescendo Hellas


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής οφειλών και δόσεων ρυθμίσεων

ΥΠΕΘΟ και ΑΑΔΕ: Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής λόγω ειδικής τραπεζικής αργίας Ενημερώνουμε τους φορολογουμένους ότι, βάσει …