Ορατός και πάλι ο κίνδυνος καθήλωσης των λεωφορείων του ΟΑΣΘ

oasth

Προθεσμία μέχρι και την Πέμπτη δίνουν οι 2.300 εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ για την καταβολή των οφειλομένων δεδουλευμένων τους, ώστε να μην προχωρήσουν σε νέο κύκλο δυναμικών κινητοποιήσεων, αναμένοντας να δουν αν θα υλοποιηθούν οι κυβερνητικές υποσχέσεις που τους οδήγησαν στην αναστολή της επίσχεσης εργασίας τους.

"Αν μας πληρώσουν μέχρι τις 12/10, τότε απομακρύνεται το ενδεχόμενο να σηκώσουν χειρόφρενο από την προσεχή Πέμπτη", τόνισε σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Συνδικάτου των εργαζομένων στον Οργανισμό Δημήτρης Τσερμενίδης, συμπληρώνοντας:

"Υπάρχει μία πληροφορία περί καταβολής της δόσης του Νοεμβρίου της κρατικής επιχορήγησης από το υπουργείο Μεταφορών, ύψους 3,04 εκατ. ευρώ, από τα 3,9 της μηνιαίας επιχορήγησης, όσα δηλαδή απαιτούνται για να εξοφληθεί ένας μήνας δεδουλευμένων και εάν δούμε τα λεφτά στους λογαριασμούς μας, τότε δεν θα προχωρήσουμε σε κινητοποιήσεις. Είμαστε επιφυλακτικοί λόγω της  ασυνέπειας στα λεγόμενα του υπουργού στο πρόσφατο παρελθόν."


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ - Ευρωεκλογές: Οι 8 νέοι υποψήφιοι - Βιογραφικά

Η παρουσίαση των οκτώ που εντάχθηκαν στη λίστα του ΠΑΣΟΚ για τις ευρωεκλογές της 9ης …