SOS από τη Samsung: Παγκόσμια απόσυρση του Galaxy Note 7! Κλείστε τα!(ΦΩΤΟ)

galaxy-note-7

H Samsung ανακοίνωσε πως προχωρά στην παγκόσμια απόσυρση του τηλεφώνου της Galaxy Note 7 μετά από αναφορές ότι η συσκευή πιάνει φωτιά κατά τη διάρκεια της φόρτισης. Το τηλέφωνο είχε παρουσιαστεί μόλις έναν μήνα πριν και είχε πάει εξαιρετικά στις πωλήσεις.

Τώρα η εταιρία δηλώνει πως εντοπίστηκε πρόβλημα στη μπαταρία κάποιων συσκευών και έτσι προχωρά στην απόσυρση του μοντέλου. Θα αντικαταστήσει και τα 2,5εκατ. που έχουν πουληθεί σε όλο τον κόσμο.

5ca720dcedb7aa1313aa55d94bdbdb09

Η εταιρεία σε ανακοίνωσή της καλεί όσους έχουν Galaxy Note 7 είτε την αρχική συσκευή είτε συσκευή-«αντικαταστάτη» την οποία πήραν μετά την πρώτο κύκλο ανάκλησης smartphones να την απενεργοποιήσουν και να αναζητήσουν επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγή για άλλα κινητά τηλέφωνα.

Όπως εξήγησαν οι υπεύθυνοι της εταιρείας εντοπίστηκε μια νέα βλάβη στο Galaxy Note 7 χωρίς να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες για το τι αφορά αυτή τη βλάβη.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ερντογάν για Μητσοτάκη: Θα συζητήσουμε πώς μπορούμε να φέρουμε τις σχέσεις μας σε καλύτερο επίπεδο

Η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν έχει «κλειδώσει» για τις 13 Μαΐου - Δήλωση του υπουργού …