10 θέσεις εργατών καθαριότητας

student_stickers_good_job_welergasial_done_super_student_round_sticker-rf9a3bdba05f44b7dbabe2cdc5f89d51b_v9waf_8byvr_324
Ανακοίνωση για την πρόσληψη εργατικού προσωπικού για απασχόληση μέχρι και πέντε (5) ημερομίσθια κατ'άτομο το μήνα ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2016, συνολικού αριθμού δέκα (10) ατόμων, προς κάλυψη των αναγκών της Υπηρεσίας Καθαριότητας, από το Δήμο Ζαγόρας Μουρεσίου.
Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και να μην έχουν υπερβεί το 65ο έτος της ηλικίας τους.
ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ
1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.
2. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα. ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ
Ανάρτηση ολόκληρης της ανακοίνωσης να γίνει στον Πίνακα Ανακοινώσεων των δημοτικών καταστημάτων των Δημοτικών Ενοτήτων Ζαγοράς και Μουρεσίου, συντασσομένου κατ'άρθρο 21 παράγραφος 9 του Ν. 2190/1994 (όπως ισχύει) πρακτικού ανάρτησης, στο γραφείο του ΚΕΠ του Δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου στην Τσαγκαράδα και στον ιστοχώρο του προγράμματος ΔΙΑΥΓΕΙΑ.
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στα γραφεία της υπηρεσίας μας, στο Δημοτικό Κατάστημα στη Ζαγορά, ταχ. δ/νση: Άγιος Γεώργιος, Τ.Κ. 370 01, Ζαγορά Ν. Μαγνησίας, και συγκεκριμένα στο Γραφείο Προσωπικού, αρμόδιος υπάλληλος ο κος Στεργίου Γεώργιος (τηλ. επικοινωνίας: 2426.350.106), εντός προθεσμίας τεσσάρων (4) ημερών, και συγκεκριμένα έως και την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αναδρομικά το επίδομα μητρότητας σε μη μισθωτές μητέρες. Προθεσμία αιτήσεων

Άνοιξε η πλατφόρμα για την καταβολή του επιδόματος μητρότητας και σε μη μισθωτές, δηλαδή σε …