Έως Πέμπτη οι εγγραφές μέσω ΕΕΤΑΑ, στους παιδικούς σταθμούς

PAIDIKOSSTATMOS69_533608065

Μέχρι την Πέμπτη καλούνται όλοι οι δικαιούχοι  των πρόσθετων voucher γονείς  να απευθυνθούν  στους παιδικούς σταθμούς της επιλογής τους για την εγγραφή των παιδιών τους και σύμφωνα με την ΕΕΤΑΑ:

"Οι γονείς θα πρέπει να προσκομίσουν το voucher, το οποίο θα εκτυπώσουν από την ειδική εφαρμογή«οριστικά αποτελέσματα» με την εισαγωγή του ΑΦΜ και του ΑΜΚΑ.

Μετά την εγγραφή υπογράφουν τη σύμβαση με τον παιδικό σταθμό σε τρία αντίτυπα, καθώς και την εξουσιοδότηση προς την ΕΕΤΑΑ για να διενεργεί αυτή τις πληρωμές προς παιδικό σταθμό για λογαριασμό τους.

Στη συνέχεια θα πρεπει να συμπληρώσουν τα στοιχεία του Ερωτηματολογίου Εισόδου στην ειδική εφαρμογή «Ερωτηματολόγιο Εισόδου» της ΕΕΤΑΑ (με την εισαγωγή του ΑΦΜ και ΑΜΚΑ) και να προσκομίσουν στον παιδικό σταθμό τη βεβαίωση που εκτυπώνεται από την εφαρμογή.

Σημείωση: Αν δεν συμπληρωθούν τα στοιχεία του ερωτηματολογίου εισόδου στην ειδική εφαρμογή της ΕΕΤΑΑ, η εγγραφή–τοποθέτηση δεν θεωρείται έγκυρη για την ΕΕΤΑΑ κα δεν ενεργοποιείται το voucher.

Σε ότι αφορά στις ενέργειες των παιδικών σταθμών, αφού ακολουθηθεί  η παραπάνω διαδικασία για την εγγραφή των παιδιών, θα πρέπει μέχρι τις 17 Οκτωβρίου να υποβάλλουν στην ΕΕΤΑΑ τα ακόλουθα έγγραφα:

  • Την κατάσταση των ωφελουμένων ανά δομή/κατηγορία
  • Τις υπογεγραμμένες συμβάσεις  μεταξύ του Φορέα και των ωφελουμένων,
  • Τις εξουσιοδοτήσεις των ωφελουμένων προς την ΕΕΤΑΑ καθώς και τη βεβαίωση ότι έχουν εισαχθεί τα στοιχεία του Ερωτηματολογίου Εισόδου κάθε ωφελούμενου στην ειδική εφαρμογή της ΕΕΤΑΑ.
  • Υπεύθυνη δήλωση του νόμιμου εκπροσώπου του φορές περί μη υπέρβασης της δυναμικότητας, με το συνολικό αριθμό των φιλοξενούμενων παιδιών ανά δομή εντός και εκτός προγράμματος.

Αναλυτικά όλες οι οδηγίες στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ http://www.eetaa.gr/"


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στουρνάρας: Θα ξεπεράσει το 7,9% η ύφεση το 2020

Τα πρόσφατα περιοριστικά μέτρα για την ανάσχεση του κύματος της πανδημίας που ενεργοποίησε η κυβέρνηση, …