Business people walking through doorway on laptop monitor

Εργασία προσφέρεται με μικτές απολαβές 1.932 ευρώ

Business people walking through doorway on laptop monitor

Μέλος της ομάδας αποστέωσης – ξεκοκαλίσματος κρέατος του εργοστασίου, παραγωγή κομματιών κρέατος σε γραμμή παραγωγής με προδιαγραφές εγκαταστάσεων και σε ταχύτητα γραμμής παραγωγής, ζητά προσωπικό από την Ελλάδα για να μεταβεί για εργασία στις εγκαταστάσεις του στην Ιρλανδία.

Ο εργοδότης έχει δεσμευτεί να βοηθήσει τους επιτυχόντες με τις πτήσεις, αρχική στέγαση και μεταφραστές, τη δημιουργία τραπεζικών λογαριασμών κτλ. Επίσης, λόγω της ύπαρξης κι άλλων Ελλήνων εργαζομένων στο χώρο του εργοστασίου, με την υποστήριξή τους διευκολύνεται η διεκπεραίωση της καθημερινής εργασίας για τους μη ομιλούντες την αγγλική γλώσσα.

  • Μισθός: 1.9032,00 Ευρώ μικτές αποδοχές.
  • Σύμβαση: Πλήρης απασχόληση (39 ώρες / εβδομάδα).
  • Πρόσθετες παροχές: Έξοδα ταξιδιού.
  • Προϋποθέσεις: Προηγούμενη εμπειρία ξεκοκαλίσματος βοδινού κρέατος απαραίτητη. Προηγούμενη εμπειρία σε εργοστάσιο επεξεργασίας μεγάλων ποσοτήτων κρέατος επιθυμητή. Στοιχειώδης γνώση αγγλικών επιθυμητή.

Πώς να υποβάλετε αίτηση : Αποστολή βιογραφικού + συνοδευτικής επιστολής στην ηλεκτρονική διεύθυνση: euresgreece@oaed.gr. Στον τίτλο θέματος να αναγράφεται «Θέση εργασίας – Ιρλανδία».


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σκυλακάκης: Το μέλλον ανήκει στις επόμενες γενιές και γι αυτές πρέπει να πετύχουμε

Ολοκληρώθηκε απόψε η 9η Διάσκεψη Our Ocean Conference που πραγματοποιήθηκε χθες και σήμερα στην χώρα …