Παναγόπουλος για υπόθεση Λιπασμάτων: Ο υπαίτιος έχει όνομα και λέγεται... Λαυρεντιάδης

panagopoylos-layrentiadhs

Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος από την Καβάλα, όπου επισκέφθηκε και συνομίλησε με τους εργαζόμενους-απολυμένους των λιπασμάτων Καβάλας, εκφράζοντας την απόλυτη στήριξη του ίδιου προσωπικά αλλά και της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας, που στέκεται δίπλα τους από την πρώτη στιγμή, δεν μπορούσε να μην ενημερώσει την κοινή γνώμη για τον καθαρά υπεύθυνο της όλης υπόθεσης, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Η ΒΦΛ δεν είναι απρόσωπη με παρένθετα πρόσωπα, υπάρχει ένα όνομα και αυτό είναι Λαυρεντιάδης. Το μεγάλο πρόβλημα που προστίθεται στον εφιάλτη της ανεργίας είναι αυτό που συμβαίνει στα Λιπάσματα. Από την πρώτη στιγμή που εκδηλώθηκε αυτή η επίθεση εναντίον των εργαζομένων, έγινε με μεθόδους μαφίας, που δεν έχουν καμιά επαφή με την τήρηση κανόνων δικαίου.

Ο δε αγώνας των εργαζομένων είναι και δίκαιος και εμβληματικός, διότι αν κερδίσουν οι πρακτικές μαφίας στην αντιμετώπιση των εργαζομένων, νομίζω ότι θα ανοίξουν ακόμα περισσότερο οι ορέξεις εργοδοτών σε όλη την χώρα, όπου δεν θα εκμεταλλεύονται μόνο την οικονομική κρίση, αλλά κάθε παράθυρο του νόμου. Πολύ φοβάμαι ότι θα ακούσουμε στη σημερινή συζήτηση στη Βουλή για τη διαφθορά και τη διαπλοκή τα χιλιοειπωμένα, την στιγμή που εδώ, στην πόλη σας, έχουμε διαφθορά και διαπλοκή.

Επειδή μας απειλούν συνέχεια οι πολιτικοί ότι μιλάνε με ονόματα και διευθύνσεις, εγώ θα πω ένα όνομα και παρακαλώ τους ιδιοκτήτες των ΜΜΕ να μην το κόψουν: Το όνομα αυτό είναι Λαυρεντιάδης. Δεν είναι απρόσωπη η Βιομηχανία των Λιπασμάτων.

Όσοι θέλουν, ας ψάξουν το πόρισμα του τέως υπουργού για την διαφθορά και το ξέπλυμα χρήματος για να δουν τι πραγματικά συμβαίνει και δυστυχώς και η κυβέρνηση και το πολιτικό σύστημα σιωπούν»  τόνισε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ μιλώντας ακόμα και για « φόρτωμα ανύπαρκτων αδικημάτων στους εργαζόμενους στα Λιπάσματα, ενώ κάλεσε τη κυβέρνηση να δώσει το έκτακτο επίδομα των 1000 ευρώ».

ΦΩΤΟ από neapolisnews.gr


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πώς να μειώσετε το φόρο εισοδήματος

Η μη ορθή συμπλήρωση των κωδικών θα φέρει μπελάδες και «φουσκωμένο» φόρο του Χρυσόστομου Τσούφη …