Προσφορά θέσης από το ΔΕΔΔΗΕ

deddie

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ενός (1) ατόμου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Μονάδων της ∆Ε∆∆ΗΕ Α.Ε. της ∆/νσης Περιφέρειας Μακεδονίας-Θράκης/Περιοχής Καβάλας, για τις ανάγκες αυτής στο Υποπρακτορείο Θάσου, ως "1 ∆Ε Ηλεκτροτεχνιτών ∆ικτύων (Εναερίων – Υπογείων ∆ικτύων)".

Ημερομηνία υποβολής αιτήσεων έως 21/10/2016

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.4 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ∆Ε∆∆ΗΕ Α.Ε./Περιοχή Καβάλας , Τενέδου 38, Τ.Κ.65404 – Καβάλα, απευθύνοντάς την στον Τομέα Υποστήριξης, υπόψη: κ Κεσίδου Μ, (τηλ. επικοινωνίας: 2510600450).

Ανακοίνωση ΣΟΧ1/2016
Παράρτημα


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αρχίζει η επιδότηση στεγαστικών 7,5 δισ. ευρώ

Ξεκινάει από τη Δευτέρα η καταβολή από το υπουργείο Οικονομικών της επιδότησης της δόσης των …