Πρόσληψη αστέγων από επιχειρήσεις: Αιτήσεις στο πρόγραμμα «ΣτεγάΖΩ»

perifereia-d-e

Μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2016 συνεχίζεται η κατάθεση αιτήσεων ενδιαφέροντος από τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις και τους εργοδότες ιδιωτικού τομέα, για να προσλάβουν απόρους – ωφελούμενους, ώστε να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία, στο πλαίσιο του προγράμματος «ΣτεγάΖΩ» (Στέγαση και Επανένταξη) που υλοποιείται στην Πάτρα από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με την Ιερά Μητρόπολη Πατρών.

Το Πρόγραμμα παρέχει συνολικά, στους ωφελούμενους του προγράμματος οι εξής υπηρεσίες:

Α’ πυλώνας: στέγαση, σίτιση, κάλυψη ειδών πρώτης ανάγκης,

Β’ πυλώνας: ψυχοκοινωνική υποστήριξη, εργασιακή συμβουλευτική και εργασιακή επανένταξη στην αγορά εργασίας.

Οι παραπάνω υπηρεσίες παρέχονται μηνιαίως στους ωφελούμενους με βάση το ατομικό πλάνο επανένταξης και μέχρι την λήξη του προγράμματος.

Βασικός στόχος του πυλώνα της εργασιακής επανένταξης, είναι η πολύπλευρη στήριξη των ωφελούμενων προκειμένου να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία σε οποιαδήποτε ιδιωτική επιχείρηση και γενικά εργοδότες του ιδιωτικού τομέα.

Στο πλαίσιο αυτό προτείνεται η σύναψη τριμερών συμβάσεων επιχορήγησης, μεταξύ δικαιούχου (Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας) του προγράμματος, εργοδότη και ωφελούμενου για την απόκτηση εργασιακής εμπειρίας.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γεωργιάδης στον ΣΚΑΪ: Ο Βελόπουλος προτρέπει σε βία τους πιστούς - Στην περίπτωση Καλλιάνου το ΕΣΥ λειτούργησε όπως έπρεπε

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε πολιτικά και ποινικά υπεύθυνο τον Κ. Βελόπουλο εάν υπάρξουν επεισόδια …