ΔΩΡΕΑΝ εξετάσεις διαβητικής αμφιβληστροειδοπάθειας

giatros-eopyy

Δωρεάν εξέταση για τη διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια και την αμβλυωπία μπορούν να κάνουν σήμερα, 13 Οκτωβρίου, στη Β΄ Οφθαλμολογική Κλινική του ΑΠΘ στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όσοι ενδιαφέρονται να ελέγξουν τα μάτια τους.

Οι δωρεάν εξετάσεις παρέχονται στο πλαίσιο της ημέρας ελεύθερης πρόσβασης για το κοινό, που διοργανώνεται από την Β΄ Οφθαλμολογική Κλινική του ΑΠΘ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Όρασης. Για τις εξετάσεις αμβλυωπίας προσκαλούνται παιδιά που έχουν γεννηθεί κατά τα έτη 2011, 2013, τα οποία δεν έχουν εξεταστεί από οφθαλμίατρο.

Οι εξετάσεις θα παρέχονται από εξειδικευμένο προσωπικό της κλινικής, από τις 15.00 έως τις 20.00, στον χώρο των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων (Α' στάση, Οφθαλμολογικά Ιατρεία) του νοσοκομείου, ενώ δεν είναι απαραίτητο να κλείσουν ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την διάσωση της ΛΑΡΚΟ

Μεγάλο συλλαλητήριο για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ και των εργατών της πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο …