Πλειστηριασμοί Α΄κατοικίας: Η κυβερνητική ανακοίνωση και η...αλήθεια

pleisthriamoi

"Σε φορολογικές και ασφαλιστικές οφειλές αυτή τη φορά, όλων των φυσικών προσώπων με πρώτη κατοικία, συμπεριλαμβανομένων και των εμπόρων οι οποίοι δεν καλύπτονται από τον «νόμο Κατσέλη», επεκτείνεται η προστασίας της πρώτης κατοικίας, όπως αναφέρει σε συμπληρωματική του ανακοίνωση το Μαξίμου, επιχειρώντας να κάμψει τις αντιδράσεις της κοινωνίας για τοην ακύρωση των πελιστηριασμών, διευκρινίζοντας:

"Ταυτόχρονα, θα συσταθεί εξωδικαστικός μηχανισμός ρύθμισης δημόσιων και ιδιωτικών οφειλών των επιχειρήσεων και των επιτηδευματιών, όπως αποφασίστηκε σήμερα από το Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής (ΚΥΣΟΙΠ).

Κατά αυτόν τον τρόπο, για πρώτη φορά το Δημόσιο, τα Ταμεία και οι Τράπεζες θα συμμετέχουν από κοινού στην απομείωση χρεών υπερχρεωμένων αλλά βιώσιμων επιχειρήσεων, προσφέροντας μια διέξοδο σε όσους πιθανώς θα αντιμετώπιζαν τον κίνδυνο του πλειστηριασμού", καταλήγει η ανακοίνωση της κυβέρνησης.

Η αλήθεια:

  • Η παράδοση των κόκκινων δανείων στα ξένα χέρια και η αρπαγή των σπιτιών και των ακινήτων των Ελλήνων, αποτελεί μνημονιακή υποχρέωση του ΣΥΡΙΖΑ από το καλοκαίρι του 2015!

Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε σε αυτή τη χώρα....


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ευρωβαρόμετρο: H γεωπολιτική κατάσταση αυξάνει τη σημασία των ευρωεκλογών

Το τελευταίο Ευρωβαρόμετρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου πριν από τις εκλογές του Ιουνίου καταγράφει εγρήγορση των …