Προσλήψεις στο "ΝΟΗΣΙΣ"

jobpeople-look-for-job-satisfaction

Το Κοινωφελές Ίδρυμα «Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ» προτίθεται να προβεί σε πρόσληψη συνεργατών με συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου, στο πλαίσιο των κάτωθι προγραμμάτων του Ιδρύματος, για να καλύψει τις ανάγκες του Ιδρύματος.

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι την 21/10/2016 και ώρα 14:30, κατά τις εργάσιμες ημέρες. Δεκτές γίνονται και ηλεκτρονικές αιτήσεις στο email του Φορέα ([email protected]) εφόσον περιλαμβάνουν όλα τα απαιτούμενα έγγραφα σε ηλεκτρονική μορφή.

Θέσεις:

1.     Τεχνικού για την στελέχωση της τεχνικής υπηρεσίας του ΚΔΕΜΤ στο πλαίσιο του προγράμματος «Πρόγραμμα συντηρήσεων και αποκαταστάσεων υποδομών του ΚΔΕΜΤ 11/2016 – 11/2017» (Α1)
Προκήρυξη θέσηςΑίτηση

2.     Χειριστή Συστημάτων και Εξοπλισμού Προσομοιωτή, στο πλαίσιο του προγράμματος «Υποστήριξη των επισκέψεων σχολικής περιόδου 11/2016–06/2017 στο ΚΔΕΜΤ» (Α2)
Προκήρυξη θέσηςΑίτηση

3.     Χειριστή Συστημάτων και Εξοπλισμού Πλανηταρίου, στο πλαίσιο του προγράμματος «Υποστήριξη των επισκέψεων σχολικής περιόδου 11/2016–06/2017 στο ΚΔΕΜΤ»  (Α3)
Προκήρυξη θέσηςΑίτηση

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν αίτηση, μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, όπως αυτά περιγράφονται στην αναλυτική προκήρυξη της κάθε θέσης.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αλυσιδωτές αντιδράσεις στο διαδίκτυο |

ΕΦ.ΣΥΝ. Η επιλογή έργων από τους φιλοξενούμενους καλλιτέχνες της European Media Art Platform/EMAP είναι καρπός …