Θέσεις εργασίας από πολυεθνική στην Ελλάδα

ergasias1anazitis

Άριστο εργασιακό περιβάλλον όπου καλλιεργείται πνεύμα ομαδικότητας, συνεργασίας και συνεχούς αναζήτησης γνώσης, στο οποίο οι προοπτικές εξέλιξης εξαρτώνται αποκλειστικά από την απόδοση του κάθε εργαζομένου, προσφέρει η μεγαλύτερη ελληνική πολυεθνική εταιρία ολοκλήρωσης και παροχής τηλεπικοινωνιακών προϊόντων, λύσεων και υπηρεσιών, η "Intracom Telecom", ανακοινώνει το άνοιγμα νέων θέσεων εργασίας.

"Τα πακέτα αμοιβών και παροχών είναι ανταγωνιστικά και απολύτως συνυφασμένα με τη φιλοσοφία μιας εταιρίας που πιστεύει ότι το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα είναι το ανθρώπινο δυναμικό της", υπόσχεται στην αγγελία της η εταιρεία.

Ειδικότητες: 

  • R&D Engineers
  • Network Engineers
  • Software Engineers
  • Account Managers
  • Product Marketing Engineers
  • ContractingInternships

Όλες οι θέσεις εργασίας απαιτούν πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, ικανότητα για ομαδική εργασία και εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις για τους άρρενες υποψηφίους.

Η εκπαίδευση και η συνεχής προσωπική εξέλιξη αποτελούν σημαντικές προτεραιότητες, ώστε να συνεχίσουμε να αποτελούμε τον πυρήνα των τεχνολογικών εξελίξεων και να διατηρούμε τους ανοδικούς ρυθμούς ανάπτυξης και τη στρατηγική μας θέση.

Επικοινωνία: hr@intracom-telecom.com


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κικίλιας για κακοκαιρία: Η προσπάθεια μέχρι τώρα απέδωσε

 «Ήμασταν όλοι εδώ συντονισμένοι και οργανωμένοι» δήλωσε από το συντονιστικό κέντρο των επιχειρήσεων στη Θεσσαλία ο …