Τι ποτό-μπόμπα πίνει στα μπουζούκια που χορεύει ζειμπέκικο η Γεροβασίλη;(VIDEO)

snapshot

«Πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας δεν έγιναν, ούτε γίνονται», δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Parapolitika fm», προκαλώντας μας την απίστευτη έκπληξη, πως ένα στέλεχος τέτοιας θέσης, τολμά να δηλώνει κάτι ανάλογο, το οποίο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα!.

Μάλλον στα μπουζούκια που χορεύει, της δίνουν ποτό μπόμπα!

Δεε εξηγείται αλλιώς.....Αφού δήλωσε:

«Πλειστηριασμοί γίνονταν πάντα. Για παράδειγμα, το 2008 έγιναν 43.000 και το 2009 έγιναν 52.000. Οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας δεν έγιναν, ούτε γίνονται. Έχουμε προστατεύσει την πρώτη κατοικία των υπερχρεωμένων νοικοκυριών (νόμος Κατσέλη) και διευρύναμε τον μηχανισμό για αντίστοιχη ρύθμιση σε επιχειρηματίες και εμπόρους» επεσήμανε η κυβερνητική εκπρόσωπος και υπογράμμισε ότι η προστασία για τα 2/3 των νοικοκυριών, είναι πλήρης. Υπογράμμισε επίσης, ότι γίνονται περαιτέρω κινήσεις για την αναδιάρθρωση των δανείων και ξεκαθάρισε ότι τα δάνεια πρώτης κατοικίας δεν πωλούνται σε funds».

τελικά καλύτερα να χορεύει, παρά να δηλώνει....


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την διάσωση της ΛΑΡΚΟ

Μεγάλο συλλαλητήριο για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ και των εργατών της πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο …