4.000 προσλήψεις διάρκειας 12 μηνών

job9c73632108882509afb27f79aa256f3f_XL

Εντός του Νοεμβρίου το πιθανότερο θα εκδοθεί από το υπουργείο Εργασίας, η προκήρυξη στα πρότυπα της κοινωφελούς εργασίας, με την οποία θα προσληφθούν 4.000 άτομα, τα οποία θα απασχοληθούν στις επτά υγειονομικές περιφέρειες από τον Ιανουάριο του 2017 και για διάστημα ενός χρόνου, σε ειδικότητες υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Θέσεις

  • 2.700  θα καλυφθούν από νοσηλευτικό προσωπικό (ΠΕ/ΤΕ/ΔΕ Νοσηλευτών), καθώς και βοηθητικό υγειονομικό προσωπικό (π.χ. βοηθοί θαλάμου, μεταφοράς ασθενών, τραυματιοφορείς κλπ).
  • 1.000 θα καλυφθούν από προσωπικό εξειδικευμένων υγειονομικών ειδικοτήτων, όπως οδηγοί ασθενοφόρων, ακτινολόγοι, φυσιοθεραπευτές, παρασκευαστές χειριστές ιατρικών συσκευών.
  • 300 θα καλύψουν διάφορες ειδικότητες σε εποπτευόμενους φορείς του υπουργείου Υγείας, όπως είναι το ΕΚΑΒ, το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, ο ΕΟΦ, το ΚΕΘΕΑ, ο ΟΚΑΝΑ και ο ΕΟΠΥΥ, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα υποστελέχωσης.

Οι υποψήφιοι θα υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ηλεκτρονικά, στον δικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ, ενώ μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα είναι έτοιμη η κατανομή των θέσεων της προκήρυξης ανά ειδικότητα και Υγειονομική περιφέρεια.

Οι προσλήψεις θα γίνουν με τα 48,8 εκατ. ευρώ, που εισπράχθηκαν από την πρώτη δόση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες και στόχος είναι οι τοποθετήσεις να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φορολογική δήλωση 2024: Όλες οι αλλαγές στo νέο Ε1

Ποιες είναι οι αλλαγές στο νέο Ε1 σε σχέση με πέρσι Του Χρυσόστομου Τσούφη To …