Αγνόησε καρκινοπαθή ο Πολάκης(VIDEO)

590_f6b0699621d33d112004effe68543b8d

Αρνήθηκε προκαλώντας αλγεινή εντύπωση ο αναπληρωτής υπουργός υγείας Παύλος Πολάκης, να συνομιλήσει με καρκινοπαθή που τον περίμενε στην είσοδο του αεροδρομίου της Σύρου, με σκοπό να του εκθέσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με την γραφειοκρατία, που θέτει σε κίνδυνο τη ζωή της.

Σύμφωνα με το Cyclades24gr, ο αναπληρωτής υπουργός την ενημέρωσε ότι θα μεταβεί στο αεροδρόμιο και θα της μιλήσει εκεί, αλλά η καρκινοπαθής δεν μπόρεσε τελικά να μιλήσει με τον κ.Πολάκη, αφού ο ίδιος δεν δέχθηκε να απαντήσει λέγοντας της χαρακτηριστικά ότι «έχω έρθει για άλλο λόγο στο νησί».

Η γυναίκα απάντησε: «Εμείς σας ψηφίσαμε… εμείς σας βγάλαμε και πρέπει να με ακούσεις και εύχομαι στα παιδιά σας αν έχετε παιδιά να μην πάθουν αυτά που έχω πάθει εγώ κ. Πολάκη»

Ο κ. Πολάκης συνέχισε προς το εσωτερικό του αεροδρομίου Σύρου και τα «πυρά» της γυναίκας δέχτηκαν οι δυο βουλευτές των Κυκλάδων, οι οποίοι δήλωσαν άγνοια για τα προβλήματα.

«Για μένα ο κ. Πολάκης είναι απαράδεκτος και να σας πω κάτι; Εγώ ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ, ψήφισα τον κ. Τσίπρα γιατί υποτίθεται ότι ήταν νέος άνθρωπος και είχε νέα μυαλά, αλλά αυτοί είναι χειρότεροι και κ. Πολάκης είναι απαράδεκτος», δήλωσε λίγο μετά στον Alpha η 50χρονη Έλενη Ρούσσου, η καρκινοπαθής από την οποία τα "άκουσε" ο υπουργός Υγείας στο νοσοκομείο της Σύρου. «Πες ότι ήμουν το παιδί του, έτσι θα το αντιμετώπιζε», αναρωτήθηκε κ. Ρούσσου, που να σημειωθεί ότι είχε στείλει για το θέμα της αναπηρικής της σύνταξης επιστολή και στον Πρωθυπουργό.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Φλώρο, επιμένει ότι ο Βασίλης Γραμμένος μίλησε με υβριστικά λόγια …