Ανυποχώρητοι στις διεκδικήσεις τους οι δημοσιογράφοι

eshea=

"Oι δημοσιογράφοι παραμένουν ανυποχώρητοι στις διεκδικήσεις τους, όπως έχουν διατυπωθεί. Η απαίτηση για υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας παραμένει μείζον θέμα, τονίζει η ΕΣΗΕΑ, και αυτό ισχύει για παλιούς και νέους εργαζόμενους", τονίζει το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών, με αφορμή τις συζητήσεις για τις εργασιακές σχέσεις στη δημόσια ραδιοτηλεόραση και τις πρόσφατες εξελίξεις που αφορούν τη λειτουργία της.

Στην ανακοίνωσή του επισημαίνει μεταξύ άλλων και:

"Σε καμία περίπτωση δεν νομιμοποιεί διαδικασίες για δημοσιογράφους δύο ταχυτήτων στην ΕΡΤ και διαφωνεί ακόμη και με το ενδεχόμενο περιορισμού των εσόδων της (μέσω της διαφήμισης), γεγονός που δημιουργεί κινδύνους για επιστροφή σε πρακτικές και πολιτικές που η κοινωνία και ο κλάδος έχουν καταδικάσει".


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Περιοχές με τοπικές βροχές την Πέμπτη 28.3.2024

Σε όλη τη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά, …