Κουζίνες αερίου κινδυνεύουν με έκρηξη....Δείτε για ποιες βγήκε οδηγία προειδοποίησης

koyzina Σε δωρεάν αντικατάσταση του ελαττωματικού εξαρτήματος από εξειδικευμένο μηχανικό σέρβις στην οικία του κατόχου, θα προχωρήσουν οι κατασκευάστριες εταιρείες συγκεκριμένων μοντέλων κουζινών αερίου, για τις οποίες προειδοποιούν τους χρήστες ότι υπάρχει κίνδυνος έκρηξης.

Σύμφωνα με την σημαντική ειδοποίηση ασφαλείας, που εξέδωσε η Bosch και η η Pitsos,  που έχουν να κάνουν οι κάτοχοι των κουζινών ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος, είναι να ελέγξουν αν η συσκευή τους επηρεάζεται μέσω της προληπτικής καμπάνιας ασφαλείας, εισάγοντας τους αντίστοιχους αριθμούς στα κατάλληλα πλαίσια.

kouzina_ekrixi_615291628

Η επίσημη ανακοίνωση:

«ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ: ΠΙΘΑΝΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΚΡΗΞΗΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΑΕΡΙΟΥ

Οι κάτοχοι συγκεκριμένων ελεύθερων κουζινών αερίου καλούνται να συμμορφωθούν με την ακόλουθη προειδοποίηση ασφαλείας.

Επηρεάζεται ένας περιορισμένος αριθμός ελεύθερων κουζινών αερίου, που κατασκευάστηκαν μεταξύ Ιανουαρίου 2009 και Οκτωβρίου 2011. Σε σπάνιες περιπτώσεις, ενδέχεται να υπάρχει βλάβη στο εξάρτημα σύνδεσης αερίου. Ως εκ τούτου, υπάρχει κίνδυνος διαρροής αερίου και σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις, μπορεί να υπάρξει κίνδυνος έκρηξης.

Για την αποφυγή πιθανών κινδύνων, οι κάτοχοι επηρεαζόμενης συσκευής θα πρέπει να απενεργοποιήσουν άμεσα την παροχή αερίου στη συσκευή και να μην την χρησιμοποιήσουν έως ότου αντικατασταθεί το εξάρτημα σύνδεσης.

Προσφέρουμε δωρεάν αντικατάσταση του εξαρτήματος σύνδεσης από εξειδικευμένο μηχανικό σέρβις σε κάθε κάτοχο επηρεαζόμενης συσκευής. Η αντικατάσταση διενεργείται δωρεάν στην οικία του κατόχου, επιλύει πλήρως το ζήτημα και δεν απαιτεί καμία πρόσθετη δαπάνη ή ενέργεια από την πλευρά του πελάτη.

Δέσμευσή μας είναι να διασφαλίζουμε τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας, την εξαιρετική ποιότητα και την αξιοπιστία σε όλα τα προϊόντα μας. Ως εκ τούτου, λαμβάνουμε αυτό το προληπτικό μέτρο ασφάλειας. Λυπούμαστε για την ενδεχόμενη αναστάτωση και σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υπομονή σας.»

Για να δείτε αν επηρεάζεται η συσκευή σας, πατήστε ΕΔΩ


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Κέρδη 9,99% στο πρώτο τρίμηνο του 2024 δείχνει το κλείσιμο

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε σήμερα στις 1.422,35 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 0,34%. Με ήπια άνοδο …