Περιφέρεια ζητά 6 άτομα ως προσωπικό

ergasiafair-come-join-choice-career-fair-for-their-new-york-career-fair-where-mvwmio-clipart

Την άμεση πρόσληψη προσωπικού έξι (6) ατόµων µε σύµβαση εργασίας Ιδιωτικού ∆ικαίου Ορισµένου Χρόνου δίµηνης χρονικής διάρκειας, ανακοινώνει ο  Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας.

Θέσεις:

• ∆ύο (2) ∆Ε Χειριστών Μηχανηµάτων Έργου, ειδικότητας 1 για τα Μ.Ε. 1.3 (Τσάπες αλυσότροχες και λαστιχοφόρες όλων των τύπων ως και τα σύνθετα µηχανήµατα τύπου JCB κλπ (Π.∆. 113/2012) ή οµάδας Β’, ∆’ τάξης σύµφωνα µε το Π∆ 31/1990.

• Τέσσερις (4) εργάτες ΥΕ Εργατών.

Οι υποψήφιοι, που πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών και να έχουν την υγεία και την φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν, καταθέτουν αυτοπροσώπως αίτηση στη ∆/νση ∆ιοικητικού – Οικονοµικού της Π.Ε. Ηλείας 3ος όροφος στο Τµήµα Προσωπικού από 14-10-2016 έως και 19-10-2016.

Δικαιολογητικά:

  1. Αίτηση στην οποία πρέπει απαραίτητα να αναγράφονται, εκτός από τα προσωπικά στοιχεία του υποψηφίου, το ΑΜΚΑ, ο ΑΦΜ και η αντίστοιχη ∆ΟΥ, καθώς και ο αριθµός Μητρώου ΙΚΑ.
  1. Πιστοποιητικό τίτλου σπουδών.
  2. Υπεύθυνη ∆ήλωση Ν. 1599/86 ότι δεν έχει κώλυµα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικά ήτοι:

α) δεν έχει καταδικαστεί για κακούργηµα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή και στην υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος καθ’ υποτροπή, συκοφαντική δυσφήµηση, καθώς και για οποιοδήποτε έγκληµα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή έγκληµα οικονοµικής εκµετάλλευσης της γενετήσιας ζωής,

β) δεν είναι υπόδικος και έχει παραπεµφθεί µε τελεσίδικο βούλευµα για κακούργηµα ή για πληµµέληµα της προηγούµενης περίπτωσης, έστω και αν το αδίκηµα παραγράφηκε,

γ) δεν έχει, λόγω καταδίκης, στερηθεί τα πολιτικά του δικαιώµατα και για όσο χρόνο διαρκεί η στέρηση αυτή,

δ) δεν τελεί υπό πλήρη ή µερική στερητική δικαστική συµπαράσταση.

Σε περίπτωση ύπαρξης του κωλύµατος σύµφωνα µε τα παραπάνω αναγραφέντα και προκειµένου για θέσεις βοηθητικού ή ανειδίκευτου προσωπικού, εξαιρείται ο ενδιαφερόµενος από το κώλυµα επειδή έχει εκτίσει την ποινή του, ή επειδή έχουν αρθεί τα µέτρα ασφαλείας που του έχουν επιβληθεί ή επειδή έχει απολυθεί υπό όρους (άρθρ. 4 παρ. 6 του Ν. 2207/1994).

  1. Υπεύθυνη ∆ήλωση Ν. 1599/86 ότι δεν έχει απασχοληθεί στον φορέα µας (Περιφέρεια ∆υτικής Ελλάδας) µέσα στο τελευταίο 12µηνο, ούτε έχει απασχοληθεί στο δηµόσιο γιαπερισσότερους από οκτώ (8) µήνες µέσα σε συνολικό χρόνο δώδεκα (12) µηνών (αρθρ.  21 παρ. 2 του Ν. 2190/1994).

Επισηµαίνεται ότι ο υπολογισµός του δωδεκάµηνου, γίνεται µε αφετηρία το τέλος της απασχόλησης για την οποία ο υποψήφιος πρόκειται να προσληφθεί και προς τα πίσω.

  1. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
  2. Φωτοτυπία ταυτότητας.
  3. Άδεια χειριστή µηχανηµάτων σύµφωνη µε τις ζητούµενες ειδικότητες.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στο προεκλογικό «πλάνο» επιστρέφει ο πρωθυπουργός – Οι στοχεύσεις και οι προσδοκίες

Ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των περιοδειών του για τις ευρωεκλογές θα επισκεφτεί σήμερα τη Λέσβο …