Δικαιούχοι στο κοινωνικό τιμολόγιο της ΕΥΔΑΠ-Αιτήσεις ΕΔΩ

logariasmos_nerou

Το Έκτακτο Ειδικό Τιμολόγιο (ΕΕΤ) της ΕΥΔΑΠ χορηγείται σε όσους έχουν υπαχθεί στο Ν. 4320/2015 και είναι δικαιούχοι τουλάχιστον μίας παροχής (κάρτα σίτισης, ρεύματος, επιδότησης ενοικίου) ανεξάρτητα από το αν λόγω των κριτηρίων προτεραιοποίησης δεν τους χορηγήθηκε τελικά η παροχή.

Υποβολή αιτημάτων:
Η αίτησή σας για τη χορήγηση του ΕΕΤ υποβάλλεται ηλεκτρονικά στο www.eydap.gr/MyAccount/SocialInvoice. Εξαιρούνται οι περιπτώσεις φιλοξενίας και δωρεάν παραχώρησης. Για τις περιπτώσεις αυτές, οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση υπαγωγής στο ΕΕΤ, μόνο στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών της ΕΥΔΑΠ.
Διαδικασία ένταξης στο Έκτακτο Ειδικό Τιμολόγιο της ΕΥΔΑΠ:
Μπορείτε να αιτηθείτε την ένταξη σας στο Έκτακτο Ειδικό Τιμολόγιο μόνο εφόσον έχετε ήδη υπαχθεί στο Νόμο 4320/2015.
Δικαιολογητικά:
Κατά την ηλεκτρονική υποβολή του αιτήματος χορήγησης του ΕΕΤ πρέπει να γνωρίζετε ΑΦΜ και ΑΜΚΑ. Εάν δεν έχετε δηλώσει ήδη τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, ΑΦΜ και σχέση με το ακίνητο) στην ΕΥΔΑΠ, μέσω της ιστοθέσης μας, παρέχονται οι σχετικές κατευθυντήριες οδηγίες.
Δικαιούχοι οι οποίοι διαμένουν σε ακίνητο το οποίο τους έχει παραχωρηθεί δωρεάν ή είναι φιλοξενούμενοι σε κατοικία τρίτου, θα πρέπει (εκτός του να γνωρίζουν ΑΦΜ και ΑΜΚΑ) να προσκομίσουν σε οποιοδήποτε Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της ΕΥΔΑΠ τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

  •  Αντίγραφο λογαριασμού της ΕΥΔΑΠ
  •  Φωτοτυπία της Αστυνομικής τους Ταυτότητας ή άλλου αποδεικτικού ταυτοπροσωπίας
  •  Έγκυρο (εκτυπωμένο από το TAXIS) αντίγραφο εντύπου της Φορολογικής Δήλωσης Ε1, όπου θα φαίνεται η Διεύθυνση της μόνιμης κατοικίας τους.

Πρόσθετες Διευκρινίσεις
Σε περίπτωση που είστε δικαιούχοι του ΕΕΤ και λαμβάνετε άλλο κοινωνικό τιμολόγιο από την ΕΥΔΑΠ (πολυτέκνων, υπερηλίκων), πρέπει να επιλέξετε ένα εκ των δικαιούμενων τιμολογίων.
Η αίτηση εδώ.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παγίδα θανάτου στο Ιόνιο για το απειλούμενο με εξαφάνιση τρυγόνι

©ORNITHOLOGIKI_AnastasiosSakoulis 21.04.2021, 22:11 Για άλλη μία χρονιά η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία καλεί το υπουργείο Περιβάλλοντος …