Εκτός λειτουργίας οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΑΣΕΠ

asep[1].medium

Το ΑΣΕΠ γνωστοποιεί ότι, λόγω εργασιών αναβάθμισης των ηλεκτρομηχανολογικών υποδομών της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (Γ.Γ.Π.Σ.), οι υπηρεσίες, εγγραφής και σύνδεσης χρηστών μέσω Γ.Γ.Π.Σ. δεν θα είναι διαθέσιμες  από ώρα 20:00 της Παρασκευής 14-10-2016 έως και ώρα 20:00 της Κυριακής 16-10-2016.

Εναλλακτικά, όσοι υποψήφιοι επιθυμούν να εγγραφούν (κατά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα) στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΑΣΕΠ μπορούν να χρησιμοποιήσουν την «Εγγραφή Νέου Χρήστη».

Για χρήστες που έχουν εγγραφεί μέσω Γ.Γ.Π.Σ. μπορούν στη φόρμα «Είσοδος Μέλους» να πατήσουν «Ξέχασα τον κωδικό μου» ώστε να τους αποσταλεί το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης προκειμένου να εισέλθουν στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Α.Σ.Ε.Π.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Metron Analysis: Προβάδισμα για τη ΝΔ - Στη δεύτερη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ

Πτώση για το ΠΑΣΟΚ - Πρώτος σε δημοτικότητα ο Μητσοτάκης και δεύτερος ο Κουτσούμπας Διατηρεί …