Τραγωδία με εργαζόμενους στην Ολύμπια Οδό(ΦΩΤΟ)

2-50-600x449

Σοκάρουν οι συνθήκες του τροχαίου που σημειώθηκε νωρίς το πρωϊ του Σαββάτου στην Ολυμπία Οδού, στο οποίο εμπλέκονται εργαζόμενοι στο έργο. Το θανατηφόρο περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 09.30 π.μ στον κόμβο Πούντας, όπου εκτελούνται έργα για τον αυτοκινητόδορομο.

Σύμφωνα με την αστυνομία στο βαρέως τύπου όχημα επέβαιναν δύο εργαζόμενοι (ο οδηγός και ο συνοδηγός), ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός. Ενώ το φορτηγό κινούνταν στον εργοταξιακό χώρο, όπως υποστηρίζει το Filodimos.gr, υποχώρησε το έδαφος από άγνωστη αιτία, με αποτέλεσμα το φορτηγό να ανατραπεί.

1-1174-620x364

Ο αλλοδαπός που επέβαινε στο όχημα τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ ο συνάδελφός του μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο του Ρίου.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κικίλιας για κακοκαιρία: Η προσπάθεια μέχρι τώρα απέδωσε

 «Ήμασταν όλοι εδώ συντονισμένοι και οργανωμένοι» δήλωσε από το συντονιστικό κέντρο των επιχειρήσεων στη Θεσσαλία ο …