Άνοιξαν νέες θέσεις εργασίας

jobs-in-tanzania

Μία σειρά από θέσεις εργασίας, ανακοινώθηκαν στην περιοχή της Δωρίδας, ανακοίνωσε η Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας, οι οποίες έχουν ως εξής:

  1. Έναν (1) Ψυχολόγο για την κάλυψη των αναγκών της Κινητής Μονάδας ψυχικής Υγείας Ν. Φωκίδας,
  2. Έναν (1) Ψυχολόγο για το Κέντρο Ημέρας για παιδιά, εφήβους και ενήλικες με ψυχικές διαταραχές (επιθυμητές οι γνώσεις και η εξοικείωση με τον θεραπευτικό σχεδιασμό, την παρέμβαση σε παιδιά και εφήβους ΑΜΕΑ, καθώς και σχετική εμπειρία στις Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές και τη συμβουλευτική γονέων),
  3. Έναν (1) Παιδοψυχίατρο για την κάλυψη των αναγκών τόσο της Κινητής Μονάδας ψυχικής Υγείας Ν. Φωκίδας, όσο και του Κέντρου Ημέρας Ν. Φωκίδας.

Ως απαιτούμενα δικαιολογητικά ορίζονται τα εξής:

  • αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα,
  • πτυχίο/α (με αναγνώριση από το ΔΟΑΤΑΠ),
  • άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Οι υποψήφιοι μπορούν να καταθέσουν τα δικαιολογητικά έως 20/10/2016, στα γραφεία του φορέα επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 13, 33100 Άμφισσα, τηλέφωνο 22650-22924 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση ekpsfoki@otenet.gr ή ταχυδρομικώς με την ένδειξη δικαιολογητικά για τη θέση ψυχολόγου ή παιδοψυχίατρου.

Ως πρόσθετα επιθυμητά προσόντα ορίζονται:

α) Εργασία σε δομές κοινωνικής ψυχιατρικής και μονάδες ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης,

β) Γνώση ξένης γλώσσας,

γ) Γνώση χειρισμού Η/Υ,

δ) Δίπλωμα οδήγησης.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Περιοχές με ισχυρές βροχές και καταιγίδες το Σάββατο 20.4.2024

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων. Βαρομετρικό χαμηλό συνοδευόμενο από μέτωπα προκαλεί επιδείνωση του καιρού στο μεγαλύτερο …