Χημικός ευνουχισμός και θάνατος για τους παιδεραστές!

viasmos_paidiou-thumb-large-medium

Ότι δεν κάνει ο Δυτικός κόσμος, αποφάσισε να το κάνει μία άλλη χώρα, η οποία πάντα είχε αυστηρότερες ποινές, αλλά τώρα τερματίζει για όλα τα αδικήματα σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών, ευελπιστώντας να εξαλειφθούν  και να μπορέσει να διασφαλίσει την ασφάλεια των παιδιών, τα οποία οι μεγάλοι οφείλουν αν προστατεύουν και όχι να κακοποιούν.

Με αυτό το σκεπτικό η Ινδονησία, αποφάσισε να τροποποιήσει την κάθειρξη των 14 ετών για το βιασμό ανηλίκου και αγριεύει αποφασίζοντας ως τιμωρία των δραστών, βαρύτατες ποινές....

  • Θα εισάγεται ένα μικροτσιπ στον αστράγαλο των δραστών, ώστε να μπορεί η αστυνομία να ξέρει μόνιμα το που βρίσκεται(Στις περισσότερες των περιπτώσεων)
  • Θα γίνεται χημικός ευνουχισμός του δράστη(Στις πιο σκληρές περιπτώσεις)
  • Θα καταδικάζεται ο παιδεραστής σε θάνατο(Στις ακραίες περιπτώσεις)

Η αντίστροφη μέτρηση των ποινών, ήταν αποτέλεσμα της δημόσιας κατακραυγής μετά τον ομαδικό βιασμό μιας δεκατετράχρονης μαθήτριας.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μυτιλήνη: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με Τούρκους τουρίστες

Ο Κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε για την εφαρμογή της έκδοσης της visa express ενώ διαπίστωσε την …