Kαθορίστηκε η ημερομηνία για την καταβολή του οικογενειακού επιδόματος

epidomaa

Οριστικοποιήθηκε η τελική ημερομηνία της καταβολής στους δικαιούχους του οικογενειακού επιδόματος, που προσδιορίστηκε για της 21η Οκτωβρίου, ημέρα Παρασκευή, για όσους έχουν προσκομίσει μέχρι και τα μέσα Αυγούστου, όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Ως οικογενειακά επιδόματα θεωρούνται:

  • Το Ενιαίο Επίδομα Στήριξης Τέκνων
  • Το Ειδικό Επίδομα Τρίτεκνων και Πολύτεκνων Οικογενειών.

Ποσά:

  • Το ενιαίο επίδομα στήριξης τέκνων κυμαίνεται από 13 έως 40 ευρώ το μήνα, ανάλογα με τον αριθμό των ανήλικων τέκνων και το οικογενειακό εισόδημα.
  • Το ειδικό επίδομα στήριξης τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών ανέρχεται στο ποσό των 500 ευρώ ετησίως και χορηγείται σε τρεις δόσεις τον χρόνο.

Δικαιούχοι:

  • Τα επιδόματα χορηγούνται σε όσους έχουν παιδιά κάτω των 18 ή 19 ετών εφόσον φοιτούν στη μέση εκπαίδευση ή 25 ετών εφόσον σπουδάζουν ή έχουν ποσοστό αναπηρίας πάνω από 67%.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χατζηδάκης: Περαιτέρω αναβάθμιση από S&P, απάντηση στη μικρόψυχη κριτική

«Η περαιτέρω αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από την Standard & Poor’s μέσα σε πολύ λίγους …