Προσέξτε τι και από που το αγοράζετε μέσω facebook

facebook

Άγνωστοι στις 8 Σεπτεμβρίου διέρριξαν καφέ μπαρ στη Ν. Καλλικράτεια και έκλεψαν τις ηχοσυσκευές, αξίας 4.000 ευρώ και στη συνέχεια αναρτήθηκε στο facebook αγγελία πώλησής τους.

Ο ιδιοκτήτης του καφέ μπαρ, παριστάνοντας τον πελάτη, διαπίστωσε ότι πρόκειται για τις ηχοσυσκευές που εκλάπησαν από το μαγαζί του και ειδοποίησε την Αστυνομία, με αποτέλεσμα στο προκαθορισμένο ραντεβού για την αγοραπωλησία εμφανίστηκε Αστυνομικός, παριστάνοντας τον πελάτη και να τον συνέλαβε, όπως αναφέρει το seleo.

Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 32χρονος Γεωργιανός  κοντά στο Νοσοκομείο Άγιος Παύλος, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου. Από τη μέχρι τώρα έρευνα προέκυψε ότι ο 32χρονος δεν ενέχεται στις κλοπές, ωστόσο αντιμετωπίζει κατηγορίες για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Τα παραπάνω μηχανήματα βρέθηκαν που στην κατοχή του 32χρονου αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ οι δράστες της κλοπής αναζητούνται.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Το ευρώ υποχωρεί 0,12%, στα 1,0817 δολάρια

Το ευρώ βρίσκεται στα 163,4640 γεν, στο 0,8551 με τη στερλίνα και στο 0,9768 με …