Χιλιάδες υποψήφιοι για 32 μόνιμες προσλήψεις

asep[1].medium

Ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα σε δεκατρία (13) εξεταστικά κέντρα στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πειραιά, η εξέταση του Α΄ Σταδίου του γραπτού διαγωνισμού της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (Προκήρυξη 1Γ/2015 – ΦΕΚ 8/29-10-2015 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ).

Στην γραπτή εξέταση του μαθήματος, όπως ενημερώνει το ΑΣΕΠ, “Λεκτικές Δεξιότητες & Κατανόηση Κειμένου”, η οποία διεξήχθη με τη μέθοδο των πολλαπλών επιλογών, προσήλθαν 1454 Υποψήφιοι, προκειμένου να διαγωνισθούν για τριάντα δύο (32) θέσεις Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας. Το ποσοστό συμμετοχής ανήλθε στο 72,96%.

Το πρόγραμμα και οι λεπτομέρειες διεξαγωγής του Β΄ Σταδίου του γραπτού διαγωνισμού θα γνωστοποιηθούν στους υποψήφιους με νεότερο δελτίο τύπου, σύμφωνα με το ΑΣΕΠ.

Οι απαντήσεις των θεμάτων θα αναρτηθούν εντός της εβδομάδας στο διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Έκδοση συλλεκτικού νομίσματος «80 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ»

Έκδοση συλλεκτικού νομίσματος «80 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ» Αργυρό συλλεκτικό νόμισμα ονομαστικής αξίας …