Στους "αιθέρες" για πάντα ο αδικοχαμένος Αχαιός πιλότος του τσέσνα!(VIDEO)

crop

Ένας σπουδαίος πιλότος, ο Σωτήρης Αντωνόπουλος πέταξε μακριά και χάθηκε στον άλλο κόσμο, γεμίζοντας θλίψη όσους τον γνώριζαν, αλλά και όσους έμαθαν τον αιφνίδιο θάνατό του στα 32 του χρόνια.

Ο χαμογελαστός πιλότος που έσωζε ζωές με το Super Puma, τον ελεύθερο χρόνο του, τον αφιέρωνε στο πάθος του, που δεν ήταν άλλο από τις πτήσεις.

Πλήθος φωτογραφιών στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook το καταμαρτυρεί.

Άλλωστε όλα δείχνουν ότι ήταν ένας αριστοτέχνης των αιθέρων. Δείτε τον στο βίντεο από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Youtube να κάνει ακροβατικά με ελαφρύ αεροσκάφος.

Και όπως λέει ο στίχος...
Κι αν η μοίρα το θελήσει
Μια μέρα να πεθάνω
Θέλω του Χάρου το φιλί
μεσ' το αεροπλάνο.

Καλό παράδεισο Σωτήρη...

Η τελευταία πράξη του δράματος γράφτηκε στα Καλάβρυτα.  Συντρίμμια του μοιραίου αεροσκάφους Τσέσνα η τύχη του οποίου αγνοείται από χθες, εντόπισε το πλήρωμα του ελικοπτέρου ΑΒ-205 της Πολεμικής Αεροπορίας, που συμμετέχει στις έρευνες.

Οι πιλότοι του ελικοπτέρου είδαν το Τσέσνα που είχε πέσει 3χλμ βόρεια από το πάρκινγ του χιονοδρομικού των Καλαβρύτων και διέκριναν νεκρούς τους πιλότους του Τσέσνα.

Κατέβηκε με συρματόσχοινο  ο μηχανικός του ελικοπτέρου και διαπίστωσε ότι είχαν απανθρακωθεί.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, το ελικόπτερο AB-205 εντόπισε τα συντρίμια στις 11:58, 3 χιλιόμετρα βόρεια από το πάρκινγκ του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων.

Στις 12:13 ο μηχανικός του ελικοπτέρου κατέβηκε στο σημείο και βρήκε τους πιλότους νεκρούς, ενώ μεςτά τις 4 το απόγευμα ανασύρθηκαν οι σωροί.

ΠΗΓΗ:onalert.gr


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οκτώ άνδρες συνελήφθησαν στη Γαλλία στο πλαίσιο έρευνας για χρηματοδότηση PKK

Οι συλλήψεις έγιναν από την Υποδιεύθυνση κατά της τρομοκρατίας (Sdat) και το OCRGDF (Κεντρικό Γραφείο …