235 θέσεις εποχικών υπαλλήλων

ergasiadisney-cruise-line-job-offer-scam

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι διαδικασίες αιτήσεων για 235 εποχικούς υπαλλήλους στη ΔΕΗ. Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι διοικητικού προσωπικού, μηχανικών και τεχνιτών. Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

53 ατόμα στη Διεύθυνση Πωλήσεων της ΔΕΗ (Αττική)

Η ΔΕΗ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού πενήντα τριών (53) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Μονάδων της Διεύθυνσης Πωλήσεων (ΔΠΩΛ) στη Διοικητική Περιφέρεια Αττικής, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, τόπο απασχόλησης, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων: 53 ΔΕ Υπάλληλοι Γραφείου.

77 προσλήψεις για υπάλληλους γραφείου σε 26 νομούς

Σε προσλήψεις εποχικού προσωπικού αναμένεται να προχωρήσει η ΔΕΗ μέσα στις επόμενες μέρες. Συνολικά θα γίνουν 77 προσλήψεις για υπαλλήλους γραφείου σε 26 νομούς και σύμφωνα με την κατανομή τα άτομα που θα προσληφθούν θα απασχοληθούν σε Υπηρεσιακές μονάδες της Διεύθυνσης Πωλήσεων και σε αντικείμενα που αφορούν σε γραμματειακή υποστήριξη.

ΔΕΗ ΑΕ ΚΠΜΘ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 25
ΔΕΗ ΑΕ ΚΠΜΘ – ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 4
ΔΕΗ ΑΕ ΚΠΜΘ – ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 2
ΔΕΗ ΑΕ ΚΠΜΘ – ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 1
ΔΕΗ ΑΕ ΚΠΜΘ – ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ 1
ΔΕΗ ΑΕ ΚΠΜΘ – ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΚΙΛΚΙΣ 2
ΔΕΗ ΑΕ ΚΠΜΘ – ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ 1
ΔΕΗ ΑΕ ΚΠΜΘ – ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ 2
ΔΕΗ ΑΕ ΚΠΜΘ – ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 3
ΔΕΗ ΑΕ ΚΠΜΘ – ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΞΑΝΘΗΣ 2
ΔΕΗ ΑΕ ΚΠΜΘ – ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ 1
ΔΕΗ ΑΕ ΚΠΠΗ – ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΒΟΛΟΥ 1
ΔΕΗ ΑΕ ΚΠΠΗ – ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ 1
ΔΕΗ ΑΕ ΚΠΠΗ – ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 3
ΔΕΗ ΑΕ ΚΠΠΗ – ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 3
ΔΕΗ ΑΕ ΚΠΠΗ – ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΚΩ 2
ΔΕΗ ΑΕ ΚΠΠΗ – ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΛΑΜΙΑΣ 2
ΔΕΗ ΑΕ ΚΠΠΗ – ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ 3
ΔΕΗ ΑΕ ΚΠΠΗ – ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΛΕΣΒΟΥ 2
ΔΕΗ ΑΕ ΚΠΠΗ – ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΠΑΡΟΥ 1
ΔΕΗ ΑΕ ΚΠΠΗ – ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΠΑΤΡΑΣ 7
ΔΕΗ ΑΕ ΚΠΠΗ – ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 2
ΔΕΗ ΑΕ ΚΠΠΗ – ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΡΟΔΟΥ 1
ΔΕΗ ΑΕ ΚΠΠΗ – ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΣΑΜΟΥ 2
ΔΕΗ ΑΕ ΚΠΠΗ – ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΣΥΡΟΥ 1
ΔΕΗ ΑΕ ΚΠΠΗ – ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΧΙΟΥ 2

98 θέσεις εργασίας στη στη Διεύθυνση Παραγωγής Νησιών

Σε προσλήψεις εποχικού προσωπικού θα προχωρήσει η ΔΕΗ για τη Διεύθυνση Παραγωγής Νησιών. Δειτε παρακάτω αναλυτικά τις προκηρύξεις. Προσλήψεις 25 ατόμων στη ΔΕΗ Δωδεκανήσου Η ΔΕΗ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι πέντε (25) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της ∆ιεύθυνσης Παραγωγής Νησιών για τους ΑΣΠ Καλύμνου.

Πρόσληψη μηχανικού στο ΔΕΔΔΗΕ Αττικής

O ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) ατόμου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Στρατηγικής και Ρύθμισης (ΔΣΡ), που εδρεύει στην Αθήνα (Λεωφ. Συγγρού 47), και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων: 1 ΠΕ Διπλωματούχοι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί.

Θέση για τεχνίτη στο ΔΕΔΔΗΕ Δράμας

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ενός (1) ατόμου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των μονάδων της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. της Δ/νσης Περιφέρειας Μακεδονίας – Θράκης / Περιοχής Δράμας, για τις ανάγκες αυτής, που εδρεύει στο νομό Δράμας.

4 θέσεις εργασίας στο ΔΕΔΔΗΕ Χαλκιδικής

O ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Δ/νσης Περιφέρειας Μακεδονίας – Θράκης για τις ανάγκες αυτής στην Περιοχή Πολυγύρου, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, τόπο απασχόλησης, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων: 2 ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών Δικτύων 1 ΔΕ Διοικητικών.

Ηλεκτροτεχνίτης στο ΔΕΔΔΗΕ Ζακύνθου

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά ενός (1) ατόµου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της ∆ιεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου – Ηπείρου, που εδρεύει στη Ζάκυνθο και συγκεκριµένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύµβασης, αριθµού ατόµων: 1 ∆Ε Ηλεκτροτεχνιτών Εναερίων – Υπογείων ∆ικτύων.

Πρόσληψη τεχνίτη στο ΔΕΔΔΗΕ Καβάλας

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ενός (1) ατόμου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Μονάδων της ∆Ε∆∆ΗΕ Α.Ε. της ∆/νσης Περιφέρειας Μακεδονίας-Θράκης/Περιοχής Καβάλας , για τις ανάγκες αυτής στο Υποπρακτορείο Θάσου, που εδρεύει στο Νομό Καβάλας.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΔΕΗ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΔΕΔΔΗΕ


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

«Θέλω τα έργα μου να είναι ανοιχτά σε κάθε βλέμμα και ανάγνωση»

Η πρώτη ατομική έκθεσή της με τίτλο «Ορίζοντες του Βλέμματος» εγκαινιάζεται αύριο στην Αίθουσα Τέχνης …