38 προσλήψεις 8μηνης διάρκειας

ERGASIA-JOBS-ΕΡΓΑΣΙΑ-5678

Tην πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (διάρκεια σύμβασης έως 8 μήνες) με ωρομίσθια αποζημίωση, κατά την περίοδο 2016 – 2017, 38 Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, προκειμένου να λειτουργήσει τα προγράμματα «Άθληση για Όλους», ανακοινώνει η ΔΗ.Κ.Ε.Κ.Ε του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:

1) Αίτηση

2) Φωτοτυπία πτυχίου Τ.Ε.Φ.Α.Α. Ειδικότητας, μεταπτυχιακού τίτλου ή διδακτορικού ή ισότιμου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής αναγνωρισμένου στην Ελλάδα.

3) Βιογραφικό σημείωμα όπου θα αναφέρεται η προϋπηρεσία στα προγράμματα, η επιμόρφωση μέσω σεμιναρίων, η απόκτηση άλλου πτυχίου ή μεταπτυχιακού τίτλου ή ειδικότητας κ.τ.λ.

4) Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 ότι τα στοιχεία που αναφέρονται στην αίτηση και στο βιογραφικό είναι αληθή και ότι θα απασχοληθεί σε όποια Δημοτική ενότητα σύμφωνα με το ωράριο που θα του υποδειχθεί (Δημοτικές ενότητες Ευόσμου, Κορδελιού).

5) Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας

6) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

7) Βεβαίωση του Δήμου περί μόνιμης κατοικίας

8) Βεβαίωση του ΟΑΕΔ ότι είναι άνεργος

9) Έγγραφα που αποδεικνύουν προϋπηρεσία, όπως αναλυτικές βεβαιώσεις προϋπηρεσίας

10) Έγγραφα που αποδεικνύουν την ιδιότητα του πολυτέκνου ή του γονέα μονογονεϊκής οικογένειας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Προθεσμία και τόπος υποβολής αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση τις εργάσιμες ημέρες στα γραφεία της Διεύθυνσης Αθλητισμού & Πολιτισμού του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου (Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 43 & Τσαλή, 2ος όροφος, Εύοσμος) από 17-10-2016 και για (10) δέκα ημέρες, έως και 27-10-2016, κατά τις ώρες 9:00΄- 13:00΄. (Πληροφορίες τηλ: 2310574155, 700082, 705442)


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κοινή επίσκεψη Μητσοτάκη - Ιερώνυμου την Παρασκευή στην Θήβα

Οι δυο τους αναμένεται να επισκεφθούν την ερχόμενη Παρασκευή 26 Απριλίου τη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων …