5 οι προκηρυχθείσες νέες θέσεις, κατηγορίας ΥΕ

job-great-e1412074593842

Προσωπικό συνολικού αριθμού πέντε (5) ατόμων, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών – πρόσκαιρων αναγκών με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου μέχρι δύο (2) μήνες, ανακοινώνει ότι θα προσλάβει ο Δήμος Ζηρού, στην ειδικότητα "5 ΥΕ Εργάτες καθαριότητας (συνοδοί απορριμματοφόρου)"

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις στο Γραφείο Προσωπικού του Δήμου Ζηρού (Δ/νση: Πλ. Γ. Γεννηματά – Φιλιππιάδα – 2ος όροφος – Γραφείο 2) μέσα σε προθεσμία πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επομένη της ανάρτησης της παρούσας στο χώρο ανακοινώσεων του καταστήματος του Δήμου και των Δημοτικών Ενοτήτων Θεσπρωτικού, Ανωγείου και Κρανέας, δηλαδή από 18/10/2016 έως και 24/10/2016.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φορολογική δήλωση 2024: Όλες οι αλλαγές στo νέο Ε1

Ποιες είναι οι αλλαγές στο νέο Ε1 σε σχέση με πέρσι Του Χρυσόστομου Τσούφη To …