Κάθειρξη σε μάνα που σκότωσε το παιδί της

590_6566c13e22da828d383fb9c47e1d9c9e

Σε τριάντα χρόνια κάθειρξη καταδίκασε την 28χρονη μητέρα Βερόνικα Παναρέλλο, για την δολοφονία δια στραγγαλισμού του 8χρονου γιου της Λόρις στις 29 Νοεμβρίου του 2014 και της εναπόθεσης της σορού του σε αρδευτικό κανάλι, δικαστήριο της Σικελίας.

«Εγωίστρια, ικανή να ψεύδεται και να χειραγωγεί τους άλλους», χαρακτήρισε την παιδοκτόνο ο εισαγγελέας, η οποία διατηρούσε δεσμό με τον πεθερό της, τον οποίο κατηγόρησε για τη δολοφονία του παιδιού, αλλά το δικαστήριο έκρινε μη αξιόπιστα τα λεγόμενά της, καθώς ο πραγματογνώμονας ψυχίατρος που την εξέτασε, κατέθεσε στο δικαστήριο ότι πρόκειται για μία γυναίκα που «έχει πολυσύνθετη προσωπικότητα και επίγνωση των πράξεών της».

H Bερόνικα Παναρέλλο, αρχικά είχε δηλώσει στην κατάθεσή της ότι την ημέρα του θανάτου του Λόρις, τον είχε συνοδεύσει στο σχολείο του στην Σικελία. Στη συνέχεια κατέθεσε ότι το παιδί στραγγαλίστηκε μόνο του, παίζοντας με ηλεκτρικά καλώδια και στο τέλος υποστήριξε πως το άτυχο είχε ανακαλύψει τον δεσμό της με τον παππού του και ο τελευταίος του αφαίρεσε τη ζωή.

Από την δική του πλευρά ο συνήγορος της, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «δηλώνει αθώα και δεν μπορεί να δεχθεί την καταδικαστική αυτή απόφαση, για την έκλαψε και συνεχίζει να κλαίει».


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης: Νέο βίντεο στο TikTok για την επιστολική ψήφο

Ο πρωθυπουργός τονίζει ότι η επιστολική ψήφος απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες πολίτες Με νέο …