Το πάρτι που θα «ταράξει τα νερά» του Σοσιαλισμού στις 27 Οκτωβρίου

parti_xronias

"Σοσιαλι(στα)σμος: Ήρθε η ώρα της Αλλαγής στα πάρτι", προαναγγέλλουν μέσω facebook,  διοργανωτές, Lauren O’sullivan, Τάσος Καλαφάτης και Άγγελος Δημητρόπουλος, που διαχειρίζονται την συγκεκριμένη σελίδα, μιλώντας μάλιστα για "το πρώτο αυθεντικό πάρτι ΠΑΣΟΚ, στις 27 Οκτωβρίου στο κέντρο Socialista ".

"Αποφασίσαμε να κάνουμε ένα πάρτυ όπου θα γνωριστούμε μεταξύ μας όλοι αυτοί (ανεξάρτητου ηλικίας), που περάσαμε και πονέσαμε αυτό το Κίνημα. Να θυμηθούμε στιγμές και τραγούδια που συνδέονται με την ιστορία του ΠΑΣΟΚ. Και πάνω από όλα να περάσουμε καλά και να κατέβουμε στην κοινωνία, στους νέους ανθρώπους και να τους μιλήσουμε»,  αναφέρουν, εξηγώντας ότι η ιδέα προήρθε μετά τα "ντεμέκ πάρτι ΠΑΣΟΚ στη Γλυφάδα".


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σε σταθερές «ράγες» βαδίζει η ΝΔ – Ο παράγοντας που θα κρίνει τη δεύτερη θέση

Η κυβερνώσα παράταξη διατηρεί δυνάμεις που είναι κοντά στις ευρωεκλογές του 2019 και το άθροισμα …