Δημοτικές θέσεις Καθαριστριών

00-ΕΡΓΑΣΙΑ-EGRG0001G-e1431681938813
Ανακοίνωση για την πρόσληψη με σύμβαση μίσθωσης έργου ορισμένου χρόνου δέκα (10) καθαριστών/τριών για κάλυψη αναγκών καθαρισμού σχολικών μονάδων της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Θεσσαλονίκης για το σχολικό έτος 2016-17.
ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τα δικαιολογητικά στο γραφείο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Θεσσαλονίκης (Κλεάνθους 72 Τ. Κ. 54453) από ώρα 10.00 - 14.00 Για περαιτέρω διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2313318249, 2313318285. Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει αίτηση για τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι πέντε (5) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά ) έως τις 21/10/2016.
Η κατάταξη μεταξύ των υποψηφίων που έχουν τα ίδια προσόντα (κύρια ή επικουρικά) γίνεται κατά φθίνουσα σειρά με βάση τη συνολική βαθμολογία που συγκεντρώνουν από τα βαθμολογούμενα κριτήρια κατάταξης (χρόνος ανεργίας, πολυτεκνική ιδιότητα, ανήλικα τέκνα, μονογονεϊκή οικογένεια, εμπειρία).
Στην περίπτωση ισοβαθμίας υποψηφίων στη συνολική βαθμολογία προηγείται αυτός που έχει τις περισσότερες μονάδες στο πρώτο βαθμολογούμενο κριτήριο και αν αυτές συμπίπτουν,αυτός που έχει τις περισσότερες μονάδες στο δεύτερο κριτήριο και ούτω καθεξής. Αν εξαντληθούν όλα τα κριτήρια, η σειρά μεταξύ των υποψηφίων καθορίζεται με δημόσια κλήρωση.
ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΙΝΑΚΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ
Μετά την κατάρτιση των πινάκων, η Σχολική Επιτροπή θα αναρτήσει, το αργότερο μέσα σε είκοσι (20) ημέρες από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής, τους πίνακες κατάταξης των υποψηφίων στο γραφείο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Θεσσαλονίκης (Κλεάνθους 72 Τ. Κ. 54453).
Κατά των πινάκων αυτών επιτρέπεται στους ενδιαφερόμενους η άσκηση ένστασης μέσα σε αποκλειστική προθεσμία πέντε (5) εργάσιμων ημερών (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) η οποία αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής τους.
Η ένσταση κατατίθεται στο γραφείο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Θεσσαλονίκης (Κλεάνθους 72 Τ. Κ. 54453).
Προσληφθέντες οι οποίοι αποχωρούν πριν από τη λήξη της σύμβασής τους, αντικαθίστανται με άλλους από τους εγγεγραμμένους και διαθέσιμους στον αναρτημένο πίνακα, κατά την σειρά εγγραφής τους σε αυτόν.
Σε κάθε περίπτωση οι υποψήφιοι που προσλαμβάνονται λόγω αντικατάστασης αποχωρούντων υποψηφίων, απασχολούνται για το υπολειπόμενο, κατά περίπτωση, χρονικό διάστημα και μέχρι συμπλήρωσης της εγκεκριμένης διάρκειας της σύμβασης εργασίας.
Περίληψη της προκήρυξης θα αναρτηθεί στους πίνακες ανακοινώσεων στο γραφείο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Θεσσαλονίκης (Κλεάνθους 72 Τ. Κ. 54453),όλων των σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Θεσσαλονίκης και στην ιστοσελίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης (www. thessaloniki.gr , Προκηρύξεις -Διακηρύξεις).

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα Πέμπτη 25.4.2024 και Παρασκευή 26.4.2024

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω διεξαγωγής λαμπαδηδρομίας στο πλαίσιο των XXXIII Ολυμπιακών Αγώνων «ΠΑΡΙΣΙ 2024» την 25 και 26-4-2024 …