Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ρόδου: Ικανοποίηση από την κινητοποίηση της ΠΟΕΕ-ΥΤΕ(VIDEO)

ergatikorodouuuu

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ρόδου Σάββας Χατζησάββας, σχετικά με τις επαφές που είχε στην Αθήνα όπου βρέθηκε με αφορμή την κινητοποίηση των εργαζομένων στον Τουρισμό.

Στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου Θανάσης Σταμούλης και ο Αντιπρόεδρος του Σωματείου Αναστάσιος Ψαρομπάς, και πλαισίωσαν τις κινητοποιήσεις που έγιναν στο Υπουργείο Εργασίας και στο Υπουργείο Τουρισμού, που οργάνωσε η ΠΟΕΕ-ΥΤΕ, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την ουσιαστική δήμευση των αποθεματικών του ΕΦΑΠΑΞ των Ξενοδοχοϋπαλλήλων και την κατάργηση της 20ετίας στη χορήγησή του.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Περιοχές με ισχυρές βροχές και καταιγίδες το Σάββατο 20.4.2024

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων. Βαρομετρικό χαμηλό συνοδευόμενο από μέτωπα προκαλεί επιδείνωση του καιρού στο μεγαλύτερο …