Προκήρυξη μονίμων προσλήψεων ετοιμάζει το ΑΣΕΠ

ergasia..--
Στις αμέσως επόμενες ημέρες πρόκειται να εκδοθεί από το ΑΣΕΠ η προκήρυξη που αφορά στην μόνιμη πρόσληψη 12 ατόμων, σε κενές οργανικές θέσεις στο Μουσείο Ακρόπολης (Ν.Π.Δ.Δ. –Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού).
Τις προσλήψεις τις ενέκρινε το υπουργείο Εσωτερικών με απόφαση του, ενώ μία από τις 12 προσλήψεις που θα γίνουν θα καλυφθεί από τους «προστατευόμενους» του ΟΑΕΔ όπως άλλωστε προβλέπει ο νόμος 2643/1998.
Επίσης η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Θεανώ Φωτίου υπέγραψε και την σχετική απόφαση για την πρόσληψη από τα πρόσωπα που προστατεύονται από τις διατάξεις του Ν. 2643/1998 και η ειδικότητα που θα ζητηθεί είναι ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ – ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ενώ από την λίστα των προστατευομένων θα ζητηθεί το κριτήριο του ατόμου με αναπηρία.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δεν πέρασε η πρόταση δυσπιστίας

"Όχι" ψήφισαν οι 158 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Κατσιβαρδάς - …