Προσλήψεις από το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου

kinimatografou

Τα προσόντα, την διάρκεια και τις προθεσμίες για τις κενές θέσεις εργασίας που ενδιαφέρεται να καλύψει το συντομότερο, δημοσιοποιεί στις προκηρύξες του, το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, ως εξής:

Διευθυντής Προώθησης

Οι υποψήφιοι για τη θέση του Διευθυντή Προώθησης πρέπει να έχουν τα ακόλουθα προσόντα:

  1. Να διαθέτουν σπουδές συναφείς με το αντικείμενο της προς πλήρωση θέσεως και επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον 10 ετών στον τομέα της προώθησης της κινηματογραφικής τέχνης στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

  2. Να έχουν άριστη γνώση της ελληνικής και της αγγλικής γλώσσας.

Ο Διευθυντής Προώθησης παρέχει τις υπηρεσίες του στην Αθήνα, όπου βρίσκεται η έδρα του Ε.Κ.Κ. και μετακινείται εκτός έδρας σύμφωνα με τις ανάγκες της Διεύθυνσης Προώθησης (Hellas Film) της οποίας προΐσταται. Οι αρμοδιότητές του είναι αυτές που ορίζει κάθε φορά ο νόμος όπως προσδιορίζονται από τον Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας του Κέντρου, από το Δ.Σ. και τον Γενικό Διευθυντή.

Ενδεικτικώς, η Διεύθυνση Προώθησης της οποίας προΐσταται ο Διευθυντής, έχει τις ακόλουθες αρμοδιότητες:

(α) Μεριμνά για την προώθηση και διανομή των ελληνικών κινηματογραφικών έργων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Για τον σκοπό αυτό εκπονεί αντίστοιχο σχεδιασμό και τον υποβάλλει προς έγκριση στη Γενική Διευθύντρια και στο Διοικητικό Συμβούλιο και είναι υπεύθυνος για την εκτέλεσή του.

(β) Εκπροσωπεί το Ε.Κ.Κ. σε συναφή δίκτυα.

(γ) Μεριμνά για την επιδότηση και χρηματοδότηση των δαπανών διανομής και εκμετάλλευσης των κινηματογραφικών έργων που πληρούν τις προϋποθέσεις του άρθρου 3 του ν. 3905/2010.

(δ) Συλλέγει και αξιοποιεί τα στοιχεία σχετικά με τα εισιτήρια ταινιών που προβάλλονται στην Ελλάδα, την καταγραφή των αιθουσών και των προγραμμάτων προβολής αυτών.

(ε) Υποστηρίζει τη διανομή των ταινιών, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

(στ) Συνεργάζεται με τις λοιπές Διευθύνσεις του Ε.Κ.Κ. για την επίτευξη των στόχων του Κέντρου.

(ζ) Παρακολουθεί τις νέες τεχνολογίες και απαιτήσεις που αφορούν την αποτύπωση του κινηματογραφικού υλικού και τις εφαρμόζει.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Διευθυντής Ανάπτυξης & Παραγωγής

Οι υποψήφιοι για τη θέση του Διευθυντή Οικονομικής και Διοικητικής Υποστήριξης πρέπει να έχουν τα ακόλουθα προσόντα:

  1. Να είναι πτυχιούχοι Α.Ε.Ι. οικονομικής κατεύθυνσης.

  2. Να διαθέτουν 10ετή τουλάχιστον εργασιακή εμπειρία, σε θέματα οικονομικής διαχείρισης επιχειρήσεων, κατά προτίμηση σε επιχειρήσεις του κινηματογραφικού χώρου και γενικότερα του οπτικοακουστικού.

  3. Να έχουν γνώση φορολογικών και ασφαλιστικών θεμάτων.

  4. Να έχουν άριστη γνώση της ελληνικής και της αγγλικής γλώσσας.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Διευθυντής Οπτικοακουστικών Παραγωγών

Οι υποψήφιοι για τη θέση του Διευθυντή Διεθνών Οπτικοακουστικών Παραγωγών πρέπει να έχουν τα ακόλουθα προσόντα:

  1. Να διαθέτουν σπουδές στον κινηματογράφο ή στα οικονομικά και να διαθέτουν επαγγελματική πείρα τουλάχιστον 10 ετών στον τομέα της παραγωγής κινηματογραφικών και γενικότερα οπτικοακουστικών έργων της κινηματογραφικής τέχνης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

  2. Να έχουν γνώση της ελληνικής και της αγγλικής γλώσσας.

Πέραν των ανωτέρω, θα συνεκτιμηθούν:

  1. Η ικανότητα αποτελεσματικής συνεργασίας με λοιπούς φορείς που είναι απαραίτητοι για την αποτελεσματική οργάνωση και εκτέλεση ενός κινηματογραφικού έργου.

  2. H εμπειρία διεθνών συμπαραγωγών.

  3. Λοιποί τίτλοι σπουδών.

  4. Οι δεξιότητες αναλυτικής σκέψης και επίλυσης προβλημάτων, η ικανότητα ανάληψης πρωτοβουλιών και το πνεύμα συνεργασίας.

  5. Γνώση πρόσθετων ξένων γλωσσών.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χατζηδάκης: Περαιτέρω αναβάθμιση από S&P, απάντηση στη μικρόψυχη κριτική

«Η περαιτέρω αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από την Standard & Poor’s μέσα σε πολύ λίγους …